Dijous, 28 gener 2021
12.6 C
Lloret de Mar
La polsera solidària amb la lluita contra el càncer de mama.

A la venda polseres solidàries amb el càncer de mama a Lloret de Mar

Un any més, la joieria Grau se suma a la causa amb una edició limitada de polseres que, en aquesta ocasió, tenen l’amor com a temàtica principal.

La polsera solidària amb la lluita contra el càncer de mama.

Darreres Notícies

L’Associació de Comerciants veu millor altres alternatives que l’adhesió de Lloret a la plataforma Cliccat

Des de l'Ajuntament els sorprèn aquesta reacció, ja que asseguren que hi ha molts comerciants que hi estan a favor i que és una iniciativa que ha de donar un impuls al comerç de proximitat.

Nou brot amb 9 casos positius de Covid a l’Hospital Sociosanitari de Lloret

A la resta de treballadors i usuaris també se'ls ha fet la PCR i han sortit negatives. El primer positiu es va detectar diumenge passat.

L’exalcalde Romà Codina dona suport a Junts per Catalunya i, en concret, a Maria Antònia Batlle

Codina remarca de Junts el seu horitzó nacional -la independència-, i el model de país i de gestió que proposa.

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

La joieria Grau ha posat a la venda polseres solidàries per col·laborar en la lluita contra el càncer de mama. Un any més, se sumen a la causa amb una edició limitada de polseres que, en aquesta ocasió, tenen l’amor com a temàtica principal.

El nom de les polseres és “Think Pink” i estan formades per un cor de plata de color rosa i esmalt, segons la presidenta de l’Associació Catalunya contra el Càncer a Lloret, Cristina Pané.

Tenen un preu de 20 euros, 13 dels quals aniran destinats a la lluita contra el càncer de mama i la seva investigació. Els interessats, poden comprar-la de manera online, al web de la Joieria Grau, i també a les botigues que té a Lloret, Blanes, Sabadell i Barcelona.

Pulsera càncer 3
Imatge de la joieria Grau per fer difusió de la polsera solidària.

Cristina Pané explica que l’objectiu d’aquest any és recaptar 6.500 euros a través de la venda de les polseres. Amb aquests diners, es vol finançar el programa terapèutic “Molt per viure”, un espai que permet a les dones que han patit càncer de mama compartir les seves experiències.

A més, també es vol col·laborar amb les activitats de benestar emocional i físic que du a terme la secció local de Catalunya contra el Càncer.

El càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones occidentals. Només a l’Estat espanyol l’any passat es van diagnosticar més de 33.000 casos nous, segons dades de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

- Publicitat -

El + Vist

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament redactarà un pla d’actuació per reduir la bretxa digital en la gent gran

S'ha aprovat per unanimitat una moció del PSC que preveu la redacció d'aquest pla d'actuació i també que es treballi per aconseguir una xarxa wifi gratuïta a tot el municipi.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.