Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Albert Vinyals

Albert Vinyals farà un taller sobre creativitat en el món empresarial en temps de Covid

El taller, organitzat per Promoció Econòmica, es farà demà a la tarda per Zoom. El lloretenc convida a tothom a seguir la sessió, que serà molt pràctica.

Albert Vinyals

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Taller virtual de creativitat per a empreses demà divendres amb el lloretenc Albert Vinyals, doctor en Psicologia i professor universitari de Psicologia del consumidor i neuromàrqueting.

Ell mateix explica que serà una sessió molt pràctica, en què l’objectiu és donar eines per fomentar la creativitat dels empresaris. Tot i que es parlarà del context de pandèmia actual, remarca que l’aprenentatge servirà per a qualsevol ocasió en un món que canvia de manera constant.

“La gràcia del taller és entrenar el pensament creatiu, per tant intentar treure solucions diferents als nostres problemes. En realitat, ni Covid ni post-Covid, és per a qualsevol moment”

Albert Vinyals

Albert Vinyals insisteix en què la creativitat és fonamental per poder fer coses diferents per afrontar les noves problemàtiques, com les derivades de la crisi del coronavirus. Una crisi que ha provocat canvis en el consumidor; segons Vinyals, segurament hi haurà un fre en el consum, es mantindrà l’increment de compres per internet i cada cop estarem més a la llar.

“En general seguirem sent una societat de consum, però hi haurà cert fre en moltes persones, sovint per sostenibilitat, perquè se’ns n’està anant de les mans, per tant frenem voluntàriament”

Albert Vinyals

Respecte a les compres per internet, que Albert Vinyals apunta que cada cop seran més freqüents, l’especialista en consum alerta que Amazon paga molt pocs impostos a Catalunya. Per això demana als consumidors que s’ho pensin dues vegades abans de fer-hi compres. Tot i així, sí que creu que és una bona oportunitat perquè els petits empresaris venguin els seus productes, ja que ara mateix és l’empresa de venda online més ben posicionada.

Pocs dies després del Black Friday, Albert Vinyals és crític amb aquest tipus de campanyes. En aquest sentit, creu que cal canviar el model, ja que l’elevada quantitat de promocions i descomptes al llarg de l’any desvirtuen la rebaixa de preus. A més, apunta que segons una enquesta d’Escodi les ofertes ocupen el vuitè lloc entre els motius pels quals els consumidors es decideixen per comprar un determinat producte o en una determinada empresa.

El taller amb Albert Vinyals l’organitza el departament de Promoció Econòmica i està programat per demà divendres a la tarda, de dos quarts de tres a dos quarts de cinc, a través de la plataforma Zoom. El lloretenc insisteix en què es tracta d’una proposta diferent als tallers i xerrades que fa habitualment i anima a tothom a participar-hi, no només empresaris.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.