Dilluns, 25 gener 2021
6.9 C
Lloret de Mar
Un dels estancs que han venut el número guanyador (Estanc del Rieral)

Alegria en els estancs on s’han venut els dècims premiats a la Loteria de Reis

Estan molt contents per haver repartit sort als clients i reconeixen que això els ajudarà a guanyar nova clientela.

Un dels estancs que han venut el número guanyador (Estanc del Rieral)

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Els estancs de Lloret que han venut alguns dècims del primer premi de la loteria de Reis estan molt contents per haver repartit sort als clients, però també perquè això els ajudarà a guanyar nova clientela. Ho ha assegurat Xavier Surís, titular de l’Estanc del Rieral, que ja va repartir un premi fa un temps.

“Repartir el premi ja representa molt, perquè li dones una alegria a alguna persona, però per nosaltres professionalment ens fa guanyar molta clientela, perquè a la gent li agrada anar als llocs on toca un premi”

Xavier Surís

L’altre estanc on s’han venut alguns dècims és el del carrer Sant Pere. De fet, Xavier Surís es va adonar abans que el seu company havia repartit el premi que no pas que ell també n’havia venut un dècim.

Els catalans s’han gastat en la loteria de Reis, coneguda també com el Sorteig del Nen, gairebé 86 milions d’euros. Segons l’estanquer lloretenc, malgrat la pandèmia s’ha venut força loteria, tant ara com per Nadal.

El número afortunat és el 19570, que s’ha venut també a Badalona, Barcelona, Castelldefels, Sallent i Girona. Està dotat amb dos milions d’euros per sèrie, que són 200.000 euros per cada dècim.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.