15.6 C
Lloret de Mar
Álvaro Martín

Álvaro Martín, primer secretari de les noves Joventuts Socialistes de La Selva

El lloretenc va ser escollit per unanimitat el cap de setmana passat, quan es van constituir les Joventuts comarcals de nova creació.

Álvaro Martín

Darreres Notícies

El lloretenc Álvaro Martín ha estat escollit primer secretari de l’executiva de les Joventuts Socialistes de la comarca de la Selva. Una agrupació constituïda, per primera vegada, el cap de setmana passat.

La nova agrupació es va votar per unanimitat i ja ha començat a treballar per defensar els drets de la joventut socialista de la comarca. Álvaro Martín pren possessió del càrrec amb l’objectiu d’incentivar la política juvenil i fer arribar les seves voluntats als ajuntaments.

“Incentivar la política juvenil a Lloret i a la comarca i, sobretot, que les nostres polítiques juvenils siguin escoltades als ajuntaments”

Álvaro Martín

El primer secretari reconeix que despertar l’interès polític en els joves és complicat avui en dia, però és optimista.

“Hi ha molt d’estigma en contra dels polítics i la població té certa por en confiar en la política”

Álvaro Martín

Per al lloretenc, és una responsabilitat molt gran haver impulsat aquesta agrupació i està molt satisfet que l’executiva s’hagi aprovat per unanimitat.

“Sobretot em fa respecte, perquè és una responsabilitat de complir i crear un projecte que aculli a tothom de forma equitativa”

Álvaro Martín

Álvaro Martín reconeix que els va fer molt mal la crisi del PSC a l’Ajuntament, on recordem que quatre dels cinc regidors van passar a ser no adscrits amb el suport de bona part dels membres de la llista a les últimes eleccions municipals. Està convençut, però, que el PSC de Lloret tornarà a ser fort i creu que ja s’està treballant en la bona línia.

El portaveu del partit a la vila, Francisco Pastor, creu que és un orgull comptar amb un grup de joves tan involucrat en el projecte socialista, en un moment en què hi ha tanta desafecció política per part del jovent.

“Que hi hagi joves que creguin que sí que hi ha esperança i que el camí és a través de la política, ens diu que hi ha esperança i feina per fer”

Francisco Pastor

L’executiva la completen Ashon Simonyan (secretari d’Organització), Gabriel Antoni Nikolov (secretari de Política Municipal), Alina Trushina (secretària de xarxes i adjunta de Política Municipal), Alex Parera (secretari de Transició ecològica i adjunt d’organització) i Carolina Barrionuevo (adjunta de xarxes).  

spot_img

El + Vist