Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
Equip base de l'Espanyol al Pomares

Aquest cap de setmana Lloret celebra el Memorial Pomares

La previsió és que el torneig porti a Lloret entre 600 i 700 persones, entre jugadors i acompanyants.

Equip base de l'Espanyol al Pomares

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

El Memorial Juan Antonio Pomares arriba a la vuitena edició aquest cap de setmana. Tant dissabte com diumenge, Lloret acollirà partits de futbol base de primer nivell, amb clubs com el Barça, l’Espanyol, el Vila-Real, l’Athlètic Club i el Girona, entre molts altres. Cal dir que el Lloret també hi participa.

Un dels organitzadors, Jaume Bosch, reconeix que els primers anys va costar portar clubs de nivell, però ara el torneig s’ha fet un nom i els clubs importants tenen ganes de participar-hi.

Tal com indica el nom del torneig, l’objectiu és tenir un record per a Juan Antonio Pomares, que va morir l’estiu del 2007 d’una parada cardíaca mentre disputava un partit de veterans al camp de futbol municipal.

La previsió és que el torneig porti a Lloret entre 600 i 700 persones, entre jugadors i acompanyants.

En categoria cadet, participaran Barça, Espanyol, Vila Real, Athlètic Club, Girona i Lloret. En alevins, Blanes, Ràcing Blanenc, Ca la Guidó, Tordera, Fornells, Quart i dos equips del Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".