17.2 C
Lloret de Mar

Ariadna Gil, Carles Sans o el Mag Lari, al Teatre de Lloret de Mar

La temporada de tardor inclou una 20a de propostes, entre espectacles per a adults i famílies, a més de teatre amateur. 

-

Ariadna Gil, Carles Sans, Mercè Arànega o el Mag Lari són els noms més destacats que passaran pel Teatre de Lloret de Mar en els propers mesos, juntament amb Clara Peya, Pau Roca, Carlota Olcina o la companyia La Calòrica. 

La temporada de tardor, que s’estrena el 8 d’octubre, s’ha presentat aquest dimecres a l’equipament municipal. Inclou una 20a de propostes, entre espectacles per a adults i famílies, a més de teatre amateur. 

Un tastet del cabaret que prepara El Mirall de Blanes.
Un tastet del cabaret que prepara El Mirall de Blanes.

El regidor del Teatre de Lloret, Albert Robert, defineix la temporada de tardor “d’equilibrada, amb propostes per a tothom”. Afegeix que “donem suport als espectacles de nova creació, mantenint l’aposta per la cultura segura i de proximitat”.

La temporada de tardor torna a programar el Lloret Espai Off, que són obres de petit format, a l’escenari del teatre.

Sense deixar de banda el talent local, amb un espectacle de Salvador Pujós del Casal de l’Obrera; una representació de l’aula de teatre per a adults, de Joan Romà Ortiz i Anna Peña; ‘Bajo Terapia’ de Corset Teatre; un musical de l’associació Hispano Americana, els Amics de la Música i el suport de l’Aurora, entre altres propostes. 

Un altre punt destacat és el programa de mà que inclou la programació d’aquesta tardor. Els protagonistes són l’Aula Municipal de Teatre, Quantus, Rialles i El Mirall, que són entitats teatrals de Lloret i Blanes. 

Programa de mà del Teatre de Lloret i Blanes, de la tardor del 2021.
Programa de mà del Teatre de Lloret i Blanes, de la tardor del 2021.

A partir d’avui dijous, 23 de setembre, estan a la venda els espectacles de la temporada i dos abonaments per a l’Espai Off i les propostes familiars. Les entrades es poden comprar al web del Teatre, al Museu del Mar i al Puntet. 

- Publicitat -