Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
Aquesta setmana comença la vacunació als mestres de Catalunya (Nació Digital).

Avui comença la campanya de vacunació al personal de les escoles i instituts de Lloret de Mar

Mestres i professors i la resta de personal (fins i tot l’extern) dels centres rebran un SMS i podran apuntar-se a un web per rebre la primera punxada d'AstraZeneca.

Aquesta setmana comença la vacunació als mestres de Catalunya (Nació Digital).

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Aquest dimecres comença la campanya de vacunació contra la Covid del personal que treballa a les escoles i als instituts de Lloret de Mar. La data l’ha confirmat el regidor d’Educació, Albert Ferrández, a Nova Ràdio Lloret.

“És una bona notícia que reforça la seguretat als centres educatius de Lloret”

Albert Ferrández

Tot el personal educatiu fins als 55 anys començarà a rebre la primera dosi de la vacuna aquesta mateixa setmana. Mestres i professors i la resta de personal (fins i tot l’extern) dels centres rebran un SMS i podran apuntar-se a un web per rebre la primera punxada d’AstraZeneca.

L’operativa permetrà als professionals escollir entre un dels 37 centres vacunals de COVID-19 que Salut ha desplegat a Catalunya, i entre algunes franges horàries establertes.

Segons fonts del departament de Salut, es vacunaran 125.000 treballadors de centres educatius – públics, privats i concertats -. Aquest col·lectiu s’afegeix a d’altres d’essencials que ja l’estan rebent. Els primers van ser els professionals que treballen en farmàcies i fisioterapeutes. També s’ha començat a vacunar funcionaris de presons, cossos de seguretat i emergències.

Aquesta setmana està previst que comencin a rebre la vacuna els més grans de 80 anys que no viuen en residències geriàtriques, és a dir, que estan a casa. Respecte a la vacunació de la població en general des de Salut s’apunta que seria a principis de juny.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.