Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Una de les imatges finalistes del concurs.

Avui comencen les votacions dels concurs de fotografia comunitària de Lloret

Del 5 al 15 de febrer es pot votar entre les 20 imatges finalistes, al web de l'Ajuntament.

Una de les imatges finalistes del concurs.

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

La masia de Can Saragossa se suma als espais que tramiten l’IdCAT

Amb aquest nova seu, Lloret de Mar compta amb quatre equipaments que faciliten aquest identificador. Els altres tres són l’OIAC, el Puntet i la Biblioteca.

Avui s’obre el període de votacions del concurs de fotografia comunitària per donar visibilitat als barris de Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua. S’han rebut una cinquantena d’imatges, tot i que algunes no s’han pogut acceptar per l’incompliment de les bases.  

El certamen està impulsat pel Pla de Ciutadania de l’Ajuntament, a través del Programa de Desenvolupament Comunitari. Una de les tècniques, Pipi Fernández, destaca que s’ha assolit un dels principals objectius: que la participació sigui “variada“.

Una de les imatges finalistes del concurs.

Tot i que aquesta primera edició és una prova pilot, la bona acceptació que ha tingut els fa plantejar-se la possibilitat de repetir la iniciativa els pròxims anys.

El concurs de fotografia comunitària per donar visibilitat a Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua té per objectiu reconèixer i identificar els actius d’aquests barris. A més, es vol afavorir l’intercanvi i el diàleg mitjançant l’expressió artística a través de la fotografia.

El període de votacions populars s’obre avui i s’allarga fins al 15 de febrer. Cada persona empadronada a Lloret de més de 16 anys podrà votar una de les fotografies, a través del web de l’Ajuntament.

Amb les imatges presentades es preveu fer una exposició a la Casa de la Cultura a mitjans del mes d’abril.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.