Dimecres, 3 març 2021
13.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 17 SETEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dimarts us informem en clau turística, l’Imserso omple hotels a Lloret de Mar. Els dotze establiments de la destinació que treballen amb aquest tipus de públic pensionista preveuen tenir entre novembre i gener unes 80.000 estades. Es calcula que donaran feina directa a 557 persones.

Segons la Imserso, les agències de viatges poden tardar en vendre aquestes estades, com va passar anys enrere, i podria ser que els viatges comencessin més tard. Tot aquest retard és conseqüència del recurs que va presentar l’agència Mundosenior, que juntament amb Mundiplan tenen la concessió dels viatges, perquè aquest any se l’ha exclòs del lot de costes, lot que ara té Mundiplan.

D’altra banda, tots els establiments hotelers, entre els quals hi ha els de Lloret, han aconseguit aquest any que l’Estat incrementi el preu per les estades de la gent gran.

Entrevista a Enric Dotras, president del gremi d’hostaleria de Lloret, que valora aquestes estades i el que representa pel sector en temporada baixa.

Entrevista a Miquel Gràcia, president del Club Vòlei Lloret, perquè Lloret acull el campionat de Catalunya de vòlei femení en les categories cadet i juvenil. Participen 4 clubs, entre ells, el Lloret.

Entrevista a Rosa Haba, organitzadora de la trobada de Sketchers, ja que s’han obert les inscripcions d’un cap de setmana dedicat als sketchers, la pràctica del dibuix improvisat, que arriba a mitjans d’octubre a la vila. Hi haurà sortides per dibuixar, ponències i moltes trobades.

Entrevista a Maria Carme Bernat i Ioia Ramos, membres de la Plataforma de la Pau, per saber què ha previst l’entitat al llarg del cap de setmana a Lloret a fi de celebrar aquest 21 de setembre el Dia Internacional de la Pau.

Darrers Programes

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar...
Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una...
Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.
Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Amb veu pròpia – Jesús Garcia

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar 1,49. En Jesús va néixer...

Bon Dia Bona Hora – 3 Març 2021

Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una de la matinada, excepte en...

Curem-nos en salut – 2 Març 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació. Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Ple Municipal 1 de març de 2021

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.