Divendres, 26 febrer 2021
11.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 21 GENER 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Aquest dimarts arranquem el programa matinal informatiu de la ràdio de Lloret amb la notícia que aquesta setmana arriba FITUR, amb notícies destacades per a Lloret de Mar. La destinació serà la seu del primer congrés mundial que es fa sobre turisme esportiu. Serà els dies 21 i 22 de maig amb seu al Palau de Congressos Olympic i, coincidit amb FITUR, es farà la primera reunió amb l’Organització Mundial de Turisme (OMT). L’alcalde, Jaume Dulsat –a qui escoltarem- recorda que és una gran oportunitat poder acollir aquest congrés, que és una de les cites més destacades de l’any per al turisme arreu de Catalunya. I remarca que la destinació és ideal per a aquest esdeveniment, ja que és líder en aquest sector.

El primer congrés de turisme esportiu comptarà amb ponents vinguts de tot el món i acollirà fins a 450 professionals. La trobada se centrarà en debatre sobre els reptes que té sobre la taula el sector del turisme esportiu: el foment de la igualtat, la presència de la dona, el respecte pel medi ambient o l’organització de grans esdeveniments.

D’altra banda, aviat farà un mes que Jordi Balcells va tancar la seva etapa com a preparador físic de l’Espanyol, a la Primera Divisió de futbol. Avui escoltem declaracions seves, al programa LLORET ESPORTIU, en què fa una mirada enrere de la seva experiència professional i anuncia els plans de futur.

Anunciem que el Club Hoquei Lloret afronta aquesta nit la dissetena jornada de l’OK Lliga. Els lloretencs jugaran a casa davant del Lleida i buscaran la segona victòria de la temporada.

A la segona part, parlem de la inauguració de l’exposició IMATGES QUE INSPIREN en què els alumnes fan un treball a partir de les fotografies del concurs MONTPHOTO.

Tot seguit avancem la presentació del calendari interreligiós, amb les festivitats de totes les religions que es practiquen a la vila, aquest dimecres a Lloret. Els detalls d’aquesta eina, els dóna la regidora Arantxa Jimenez i la tècnica Pipi Fernández.

Avui es presenta la nova temporada de teatre, en què el teló s’aixeca aquest divendres amb LA GITANA SHAKESPERIANA. N’escoltarem un fragment i escoltem l’actriu Maria Sola, així com al director Martí Peraferrer.

Darrers Programes

Avui parlem del seminari virtual que organitza el Servei d'Ocupació Municipal, el SOM, per a nous emprenedors que...
Avui avancem que Viajeros Callejeros i Optica'm exposaran les seves experiències d'èxit, demà divendres. Totes dues empreses...
Dylan Calabria, que va néixer atrapat en un cos de dona, és la primera persona trans que...
Avui fem balanç del Centre de Distribució d'Aliments i sabem com està el projecte per traslladar-lo a...
Obrim parlant de la vacunació a persones amb gran dependència que comença aquest dimarts al CAP del...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Tertúlia Ciutadana – 25 Febrer 2021

Avui parlem del seminari virtual que organitza el Servei d'Ocupació Municipal, el SOM, per a nous emprenedors que vulguin impulsar els seus negocis...

Bon Dia Bona Hora – 25 Febrer 2021

Avui avancem que Viajeros Callejeros i Optica'm exposaran les seves experiències d'èxit, demà divendres. Totes dues empreses participaran en un seminari virtual...

Amb veu pròpia – Dylan Calabria

Dylan Calabria, que va néixer atrapat en un cos de dona, és la primera persona trans que ha aconseguit fer el canvi...

Bon Dia Bona Hora – 24 Febrer

Avui fem balanç del Centre de Distribució d'Aliments i sabem com està el projecte per traslladar-lo a una ubicació definitiva.