20.3 C
Lloret de Mar
Black Music pels més menuts

‘Black Music per als més menuts’ arriba al Teatre de Lloret aquest diumenge

S'adreça a infants de fins a 5 anys. Hi haurà dos passis: a les 10.30 hores i a les 12 hores. El preu de l'entrada són 5 euros.

Black Music pels més menuts

Darreres Notícies

Els més menuts de la casa tenen una cita al teatre aquest diumenge. S’ha programat un espectacle titulat Black Music per als més menuts i s’adreça a nens de fins a 5 anys.

Serà un concert que repassarà la història de la música negra, des dels ritmes tribals africans i les cançons espirituals fins al funk i la música disco, passant pel blues i el jazz, tal com ha explicat un dels integrants de la formació, Adrià Bausó.

La música negra sempre ha estat molt lligada al moviment i és per això que no només serà un concert de música. Al llarg de l’espectacle, la dansa i el moviment també hi seran molt presents.

Una experiència de proximitat, on els músics i els espectadors es fondran en un mateix espai. Aquesta disposició permet sentir-se immersos dins l’espectacle i formar-ne part. Al mateix temps, els més menuts gaudiran de l’experiència d’intercanvi i complicitat on el descobriment de la música en viu crearà moments intensos i màgics.

Black Music per als més menuts arriba aquest diumenge al Teatre de Lloret, amb dos passis: a dos quarts d’onze del matí i a les dotze del migdia. El preu de l’entrada són 5 euros.

spot_img

El + Vist