5.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 1 Juliol 2021

L'informatiu matinal

Avui comença el mes de juliol i, per tant, s’incrementa el nombre de socorristes a les platges de Lloret. A partir d’avui podreu trobar ja el miniclub a Lloret i Fenals, o comencen les activitats esportives i les dirigides. A més, també s’incrementa el nombre de socorristes per garantir la seguretat de tots els banyistes a tot el litoral de la vila.

En parlem amb el coordinador de Proactiva a Lloret, Joel Da Silva.

Avui també comencen a funcionar els casals d’estiu municipals, a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent. En parlem amb el regidor d’Educació, Albert Ferràndez.

El lloretenc Jesús García participa aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya d’estiu de natació adaptada. En donem tots els detalls.

Entrevistem el regidor Cristian Fernández per dos temes. Com a responsable de Cultura, li preguntarem per l’inici de la 95a edició del cicle Sardanes a la Fresca, que comença aquest dissabte a la nit. Com a regidor de Mobilitat, expliquem que avui entra en funcionament la Línia L3 de transport urbà.

Encara en plana cultural, parlem amb els membres del grup local Triwe, que aquest cap de setmana participaran al concurs Mosca de Palafolls, adreçat a bandes emergents. Ens visiten als estudis.

A més, fent un cop d’ull a l’agenda recordarem que avui comencen les propostes d’estiu de la Biblioteca. La primera activitat serà un concert de poemes musicats de la desapareguda Montserrat Abelló. I també avui comença el Festival de Guitarra del Mediterrani, que la setmana passada es va haver de suspendre per indisposició de l’artista. L’actuació anirà a càrrec de Tono Blasi.

Darrers Programes