Dissabte, 16 gener 2021
7.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Octubre 2020

Aquest dimecres obrim amb plana turística, avui i demà se celebra la tercera edició del BTM.

El Business Tourism Market arriba a la tercera edició marcat per la pandèmia, de manera que s’ha muntat un format semivirtual. El fòrum l’organitzen la Fundació Climent Guitart, l’Agència EFE i l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat.

Coneixem tots els detalls amb la presidenta de la fundació, Cristina Cabañas, i amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, a qui també li preguntem pel balanç que es fa de les visites guiades d’aquest estiu al patrimoni lloretenc, en què hi ha hagut un miler de persones malgrat la crisi del coronavirus.

Expliquem que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha creat un sistema de control amb targeta per vigilar que només hi hagi un acompanyant per a cada pacient a les hores de visita. Una mesura que cal aplicar per la situació de pandèmia que vivim i que cal controlar de manera estricta.

L’Ajuntament ha presentat la candidatura davant del Consell d’Europa a Ruta Cultural Europea de Jardins Històrics. Ho comentem amb el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, a qui també li preguntem per la nova visita que comença aquest cap de setmana al Museu del Mar i que es complementarà amb un vermut per a tothom

Fem un cop d’ull a l’agenda i ens centrarem en la comèdia “Lo nuestro”, que arriba al Teatre de Lloret aquest diumenge a les set de la tarda. Ens en dona tots els detalls l’autora i una de les actrius, Eu Manzanares.

Finalment comentem que l’Aurora organitza una excursió aquest dissabte per anar a veure les colònies tèxtils de Vidal, Viladomiu i Cal Pons, a la comarca del Berguedà.

Darrers Programes

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del...
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Religió Catòlica – 16 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Església Viva – 16 Gener 2021

Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del programa “Resurrexit” emès per primera...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.