Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 15 Gener 2021

Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant de la policia local de Lloret. Joaquim Martín, que ha estat al càrrec durant 8 anys, serà rellevat per César Martínez, fins ara sotsinspector del cos policial. Aquest relleu arriba després de l’anunci que Martín passa des d’aquest 15 de gener a liderar la policia de Sant Cugat del Vallès. Els dos Ajuntaments implicats, Lloret i Sant Cugat, ho acordat el canvi a través d’una comissió de serveis que en principi s’allarga dos anys. D’aquesta manera, Joaquim Martín -que va aterrar com a cap de Lloret l’abril del 2013- inicia una nova etapa professional que afronta com “tot un repte”. Anteriorment, havia estat a les Franqueses del Vallès i a la Guàrdia Urbana de Barcelona. La presentació de César Martín és fa avui al migdia a la sala d’actes de l’Ajuntament. En parlem en el programa d’avui i escoltarem les declaracions de Joaquim Martín, el fins ara cap de la Policia Local, i Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana.

D’altrsa banda, ens fem ressò que Lloret de Mar obre el termini per optar als 57 horts municipals que hi ha ubicats al veïnat de Can Ribalaigua. Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys. En sabem tots els detalls amb la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs.

Avui és l’últim dia per utilitzar les targetes de la campanya “Compra a Lloret”. La iniciativa, que s’ha dut a terme en els darrers mesos, té per objectiu fomentar la despesa en establiments del municipi i ha tingut molt bona acollida entre la ciutadania i el sector comercial. Entrevistem la regidora de Comerç, Lara Torres.

També expliquem que la Corporació de Salut del Maresme i La Selva busca infermers per donar servei en els seus centres hospitalaris. Ara mateix es busca personal d’infermeria pels serveis d’hospitalització i urgències de l’Hospital Sant Jaume de Calella.

També valorem unes dades amb el regidor Xavi Flores. Més de 37.000 persones han passat pels equipaments culturals de Lloret al 2020, l’any de la pandèmia, en què els visitants s’han reduït a tercera part respecte de l’any anterior. Les visites que han generat prop de 100.000 euros en ingressos econòmics.

I al final, amb l’actor Paco Moreno, fem balanç de la trajectòria fulgurant de la sèrie VIDA PERFECTA. Ell hi surt a la primera temporada i la premiada producció es veurà a finals d’aquest mes al mercat americà, a través de la plataforma HBO MAX.

Darrers Programes

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.
Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana i mes amb la notícia que Lloret de Mar és el municipi de les comarques...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Curem-nos en salut – 2 Març 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació. Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Ple Municipal 1 de març de 2021

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.

Bon Dia Bona Hora – 2 Març 2021

Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip de govern ha anunciat que,...

Lloret Esportiu – 1 Març 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.