Dissabte, 16 gener 2021
7.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Novembre 2020

Inici de setmana amb l’actualitat informativa del dia, la policia local de Lloret, amb la col·laboració dels Mossos, ha desallotjat i denunciat 30 persones per celebrar una festa perquè no complia amb les mesures anticovid. Els fets van tenir lloc durant la nit d’aquest dissabte a diumenge.

Aquest ha estat en el primer cap de setmana de confinament entre municipis. El balanç han estat 36 denúncies per incompliments amb les restriccions aprovades. 13 de les quals per no respectar la prohibició de no sortir o entrar del municipi, i 5 més per no portar posada la mascareta.

Ho valora tot plegat Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, a qui també li preguntem per la decisió del consell d’Europa que ha certificat que la candidatura presentada per Lloret de Mar, sobre la ruta de jardins històrics, adquireix la consideració d’Itinerari Cultural Europeu.

Avui també parlem de l’Ajuntament perquè segueix apostant per la gestió forestal i la prevenció d’incendis. A l’últim ple municipal es va parlar de gestió forestal. Es va fer a partir d’una moció del PSC que finalment va ser aprovada amb una esmena a la totalitat de l’equip de govern. Escoltem l’opinió del portaveu socialista, Francisco Pastor, i entrevistarem el coordinador comarcal de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF), Enric Martínez, i el regidor de Gestió Forestal, Jordi Orobitg.

L’aparcament de Sa Caleta ha passat a ser gratuït, com cada any per aquestes dates. A més, hi ha altres modificacions pel que fa als aparcaments, per exemple la majoria de zones blaves queden inactives durant la temporada baixa. Ho comentem, tot plegat, amb el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

Acabem parlant de la Marató de TV3, perquè els alumnes del PTT de Lloret (el Pla de Transició al Treball) han elaborat agafadors de mascaretes solidaris. Els diners que recaptin amb la venda, els destinaran a la Marató, que aquest any es dedica a la investigació de la Covid-19. Escoltem alguns dels alumnes.

Darrers Programes

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del...
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Religió Catòlica – 16 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Església Viva – 16 Gener 2021

Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del programa “Resurrexit” emès per primera...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.