Dimecres, 3 març 2021
10.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Novembre 2020

Iniciem la setmana amb els bars, restaurants i cafeteries tornant a obrir a partir d’avui. Tant la restauració, com els equipaments esportius i culturals tornen a acollir usuaris a partir d’avui dilluns. A més, es reprenen les activitats extraescolars.

Tot plegat, amb moltes restriccions. Per exemple, els bars i restaurants tindran un aforament limitat al 30% a l’interior i sense limitacions d’aforament a l’exterior, però a tots dos llocs la separació entre taules ha de ser d’un mínim de dos metres i ha d’estar senyalitzat a terra. A més, les taules seran de màxim quatre persones i les que siguin de grups de convivència diferents hauran d’estar separades per un metre dins de la mateixa taula.

Escoltem la valoració que fa el president de l’associació de bars, restaurants i cafeteries, Nino Gómez, i també entrevistem l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, per saber globalment que en pensa de les noves mesures.

A l’alcalde Jaume Dulsat, també li preguntem per la seva candidatura per encapçalar la llista del PDeCAT a Girona a les properes eleccions autonòmiques. Divendres ho va anunciar a través de les xarxes socials.

Seguint amb les noves mesures per fer front a la pandèmia, repassem amb detall les que afecten als equipaments esportius i escoltem declaracions de la regidora d’Esports, Ana García-Castany.

També en plana esportiva, donem tots els detalls dels dos partits que ha disputat aquest cap de setmana el Club Hoquei Lloret, en què ha aconseguit la primera victòria de la temporada. Va ser ahir contra el noia, per un marcador de 6-3. En canvi, divendres va perdre contra el Liceo per 2-4.

Parlem amb la presidenta de Càritas Lloret, Lucía Echegoyen, perquè ja ha acabat el Gran Recapte d’Aliments de manera oficial, però a Lloret demanen a la ciutadania que segueixi fent donatius al Centre de Distribució d’Aliments per poder ajudar a totes les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat a causa de la crisi del coronavirus.

Acabem parlant amb el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, per comentar que els Jardins de Santa Clotilde són uns dels deu jardins més bonics d’Europa segons El Mundo.

Darrers Programes

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.
Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana i mes amb la notícia que Lloret de Mar és el municipi de les comarques...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Curem-nos en salut – 2 Març 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació. Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Ple Municipal 1 de març de 2021

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.

Bon Dia Bona Hora – 2 Març 2021

Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip de govern ha anunciat que,...

Lloret Esportiu – 1 Març 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.