Dissabte, 16 gener 2021
6.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 30 Novembre 2020

Iniciem setmana parlant de la Plataforma d’Habitatges d’Ús Turístic (HUT) de Lloret de Mar que demana a l’Ajuntament que aixequi la prohibició que limita noves llicències. La Plataforma,que treballa per defensar un miler d’HUT de Lloret de Mar, argumenta que el turisme que s’ha allotjat als seus habitatges ha ajudat a mantenir la temporada turística d’aquest estiu a la destinació i demanen més suport al consistori.

Escoltem un dels representants de l’entitat, Gonçal Pastor, i també la resposta del regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais, amb ell, aprofitem per saber si hi ha hagut alguna incidència durant el cap de setmana a causa de les pluges i el temporal.

El Centre de Distribució d’Aliments estrena un nou servei: menjar per emportar. Els usuaris, derivats per Benestar i Família, podran recollir un plat calent per menjar a casa. Ens ho explica, amb tot detall, la regidora de l’àrea, Arantxa Jiménez.

Fem un repàs del més destacat del que es va dir dissabte al migdia, en l’acte de commemoració del Dia Internacional contra la violència masclista, que es va fer de manera virtual.

Escoltem les declaracions de l’entrenador del Club Hoquei Lloret, que va caure derrotat per un ajustat 3-2 en el derbi gironí de l’OK Lliga, corresponent a la desena jornada del campionat.

“Som Capaços” ven mascaretes solidàries per recaptar diners per al Centre de Distribució d’Aliments. A més a més, està a punt de publicar un vídeo per donar visibilitat al col·lectiu i prepara una campanya a les xarxes socials. Tot plegat, coincidint amb la commemoració del dia de les persones amb discapacitat, que se celebra aquest dijous, 3 de desembre.

Avui es presenta a Lloret de Mar una línia de subvencions per crear plans d’igualtat entre homes i dones a les empreses. En donem els detalls i recordem que avui hi ha ple i, si tenim temps, farem un resum de les diferents mocions que s’hi presenten, a banda d’avançar la resta de punts destacats de l’ordre del dia

Darrers Programes

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant...
Avui parlem del procés de participació ciutadana per millorar la mobilitat del passeig marítim, la tipologia de comerç...
Avui destaquem que l'Ajuntament demana l'opinió de la ciutadania per millorar la mobilitat al passeig. El consistori...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.

Bon Dia Bona Hora – 15 Gener 2021

Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant de la policia local de...

Tertúlia Ciutadana – 14 Gener 2021

Avui parlem del procés de participació ciutadana per millorar la mobilitat del passeig marítim, la tipologia de comerç del municipi i l'evolució que...