Dissabte, 16 gener 2021
12 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 30 Octubre 2020

Aquest divendres la portada del programa l’encapçala amb la següent notícia: des d’aquesta matinada, a les 6, s’ha restringit la mobilitat entre municipis els caps de setmana. Tampoc no es pot entrar i sortir de Catalunya. El confinament perimetral forma part de les noves mesures aprovades pel govern per combatre la Covid. Han entrat en vigor aquest divendres i duraran, de moment, 15 dies. L’horari del confinament de cap de setmana serà de les 6 del matí de divendres a les 6 del matí de dilluns. S’ha avançat a aquest divendres per evitar els moviments “massius” d’un cap de setmana que havia de ser festiu. Queden fora de les restriccions desplaçaments justificats per qüestions mèdiques, laborals o cura de persones dependents. També es preveuen excepcions per a les visites als cementiris el 31 d’octubre i l’1 de novembre, sempre que sigui dins de la mateixa comarca. El confinament perimetral va acompanyat de l’aturada de l’activitat cultural, d’activitats extraescolars i del tancament dels centres esportius. En parlem d’aquesta qüestió amb l’alcalde Dulsat.

D’altra banda, expliquem que PdePÀ ha estat guardonat amb l’Accèssit a la Formació i Ocupació Laboral 2020. La cadena de cafeteries ha rebut el reconeixement a la seva tasca en la quarta edició dels Premis PYME de l’any de Girona. Ho valorem amb el propietari de PdePÀ, Nino Gómez.

Després, parlem de l’operadora lloretenca de telecomunicacions Fitel Network, que ha creat la seva pròpia plataforma digital de televisió. Es tracta de “Fitel TV”, que té per objectiu difondre notícies locals i d’actualitat a tots els seus abonats.

  • A la segona part, donarem les xifres elevades de participació en la campanya de vacunació de la grip, amb 80 usuaris de mitjana al dia. Des del CAP de Lloret han decidit allargar-la fins a la primera setmana de desembre, a causa de l’alta demanda que hi ha per part de la població. En parlarem amb Raquel Garreta, cap d’infermeria.
  • Tot seguit, sabrem com es presenta el partit del Club Hoquei Lloret, que aquest dissabte jugarà a casa contra el Vic, en la jornada 6 de l’OK Lliga.
  • A més, ens farem ressò de la venda de polseres solidàries que fa la Joieria Grau per lluitar contra el càncer de mama. Escoltarem les declaracions de la presidenta de la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, Cristina Pané.

Darrers Programes

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del...
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Religió Catòlica – 16 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Església Viva – 16 Gener 2021

Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del programa “Resurrexit” emès per primera...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.