Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 31 Desembre 2020

Darrer dia de l’any en el que es demana seny i responsabilitat individual per a la nit de Cap d’Any, per evitar un empitjorament de la pandèmia. Avui es posa el punt final a un dels anys més complicats que es recorden, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, que també ha provocat conseqüències socials i econòmiques.

Tot i que les dades de la pandèmia són molt negatives, el govern ha decidit no endurir les restriccions i es mantenen les mesures vigents. Per tant, aquesta nit només es poden reunir un màxim de deu persones de dues bombolles diferents. El toc de queda és a la una de la matinada, amb un dispositiu ampliat de Mossos d’Esquadra i de Policies Locals que s’ha previst per fer complir les restriccions.

En parlem amb el regidor Jordi Sais, a qui també li preguntem per la marxa del cap de la policia local, Joaquim Martin.

Ampliem la informació apuntada abans: el cap de la Policia Local de Lloret, l’inspector Joaquim Martín, liderarà, a partir del 15 de gener, el cos de seguretat de Sant Cugat del Vallès. Per tant, deixarà la Selva Marítima després de gairebé vuit anys al capdavant i ocuparà el lloc de l’inspector Josep Maria Escarré. Nosaltres avui entrevistem en Joaquim Martin.

Expliquem que els nens i nenes de Lloret poden dipositar les cartes als Reis d’Orient a la bústia que hi ha a la plaça de l’Església, però també per correu electrònic o a la bústia que s’habilitarà al campament del 5 de gener a les pistes d’atletisme.

Recordem que els horaris dels jardins de Santa Clotilde i altres recintes culturals de Lloret es modifiquen a partir d’aquest diumenge, 3 de gener.

En esports, aquest cap de setmana Lloret acull la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins, que inclou formació per a dones àrbitres.

En l’àmbit cultural, destaquem el concert de Mayte Martín, aquest dissabte al Teatre, on diumenge hi arribarà EL MERAVELLÓS VIATGE DE LA LEA, un espectacle familiar.

Darrers Programes

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la...
Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que...
En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.
Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Tertúlia Ciutadana – 21 Gener 2021

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la crida que ha fet Max...

Bon Dia Bona Hora – 21 Gener 2021

Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que fa uns dies l’Ajuntament va...

Amb veu pròpia – ‘Carlus’ Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...