Dissabte, 16 gener 2021
12 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 5 Novembre 2020

Avui destaquem que tornen els Debats 2020 de la Taula Gironina de Turisme. A principis d’any, la Taula Gironina de Turisme va impulsar els Debats 2020 per analitzar la situació del sector turístic a la província. Uns debats que s’havien de fer en cinc jornades diferents entre gener i maig i que, com tantes altres coses, van quedar anul·lats per la pandèmia.

Ara es reprenen, però evidentment adaptats a la nova situació que estem vivint. Del gener a ara tot ha canviat molt i el sector turístic és un dels més perjudicats per la crisi del coronavirus. Però cal seguir mirant endavant i treballant de valent per quan vinguin temps millors. Per això avui es repenen aquests Debats 2020 amb una jornada que serà semivirtual. La seu és a Platja d’Aro, però es podrà seguir en directe per la plataforma Zoom i pel canal de YouTube de la Taula Gironina de Turisme.

Entrevista a Jordi Martí, president de l’entitat, per saber els continguts que es tractaran en els debats programats.

També en l’àmbit turístic, parlem amb la directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario, perquè l’organisme ha creat un nou paquet per convidar els nuvis a casar-se a Lloret de Mar. En volem conèixer els detalls, però també volem saber com està vivint aquests mesos el sector del turisme de congressos.

Parlem de la pandèmia que no deixa indiferent a ningú, per motius molt diversos. Els especialistes parlen de “fatiga pandèmica” per descriure la sensació d’apatia, desmotivació i esgotament mental que podem sentir aquests mesos. Avui ens centrarem en com podem combatre tots aquests sentiments, parlem amb la lloretenca Sònia Campos, que és psicòloga especialitzada en situacions de crisi.

Sabem com va anar ahir la setena jornada RELIG 2020, sobre religió i Covid-19, on es van analitzar els impactes i reptes davant la pandèmia. Lloret de Mar hi va participar a través del Pla de Ciutadania i ho comentem amb la tècnica, Pipi Fernández.

Ens fem ressò que ahir va visitar Lloret la candidata del Partit Demòcrata a la presidència de la Generalitat, Àngels Chacón, per reunir-se amb diferents gremis empresarials de la destinació. L’objectiu era copsar com estan vivint la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. Escoltem les seves declaracions i les d’Enric Dotras, com a president del gremi d’hotelers.

Darrers Programes

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del...
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Religió Catòlica – 16 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Església Viva – 16 Gener 2021

Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del programa “Resurrexit” emès per primera...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.