Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 7 Gener 2021

Deixem enrere les festes de Nadal i expliquem que avui comença la temporada de rebaixes més atípica dels últims anys, marcada per les restriccions en el sector del comerç. Tot i que la llei marca el seu inici el dia 7 de gener -per tant, avui mateix-, alguns comerços de la vila han avançat la data i van començar el passat dilluns.

La situació provocada per la pandèmia i les restriccions de la Generalitat per frenar l’onada de contagis farà que la campanya de rebaixes es vegi alterada. De moment, els dos pròxims caps de setmana, els comerços que no són considerats essencials hauran d’estar tancats. Tot i que encara hi ha molta incertesa per saber com aniran aquestes setmanes, des de l’Associació de Comerciants treballen per fomentar les compres en establiments de la vila, per tal d’ajudar els petits comerciants locals.

Parlem amb Francesc Alsina, gerent de l’Associació de Comerciants de Lloret, per valorar les noves restriccions que afecten als comerços locals i, també, per explicar com es presenten aquestes rebaixes tan atípiques.

Parlem també d’un altre dels sector afectats per les noves mesures: l’esport. A partir d’avui, els pavellons i equipaments esportius quedaran tancats, perquè les activitats en espais interiors no estaran permeses, com a mínim, en els pròxims deu dies. Escoltem les valoracions de la regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany, i del president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva.

Expliquem que el número 19570 ha estat el primer premi de la Loteria de Reis i s’ha venut a Lloret de Mar i a altres indrets. Ha estat molt repartit i ha caigut, també, a Badalona, Barcelona, Castelldefels, Sallent i Girona. Està dotat amb dos milions d’euros per sèrie, que són 200.000 euros per cada dècim. Entrevistem Xavier Surís, titular d’un dels estancs que han venut el primer premi.

També sabem com van anar les jornades de formació per a dones àrbitres d’hoquei patins que es van celebrar el passat cap de setmana a Lloret, emmarcades en la disputa de la Supercopa d’Espanya. Una de les participants va ser la lloretenca Tània Pardo, àrbitre de nivell internacional. Parlem amb ella.

Acabem parlant amb el lloretenc Domingo Tenorio, que ha publicat el seu primer llibre de poesia. Es titula “Escritos al alba. Las cartas que nunca te envié”, un llibre ple de sentiments ocults, il·lusió i esperança.

Darrers Programes

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la...
Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que...
En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.
Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Tertúlia Ciutadana – 21 Gener 2021

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la crida que ha fet Max...

Bon Dia Bona Hora – 21 Gener 2021

Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que fa uns dies l’Ajuntament va...

Amb veu pròpia – ‘Carlus’ Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...