Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar
El rodatge del curtmetratge (Bustek Films)

Bustek Films estrena aquesta setmana el curtmetratge ‘No es tu culpa’

La pel·lícula, que es podrà veure dijous als Cinemes Girona de Barcelona, narra la història d'una adolescent que surt per primera vegada de festa amb les seves amigues i pateix una agressió sexual

El rodatge del curtmetratge (Bustek Films)

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

No es tu culpa és el títol del curtmetratge que la productora lloretenca Bustek Films estrena aquesta setmana als Cinemes Girona de Barcelona.

És una pel·lícula de ficció que narra la història d’una adolescent que surt per primera vegada de festa amb les seves amigues i pateix una agressió sexual. El responsable de Bustek Films, Christian Rodríguez, és el director del curtmetratge, i també director de fotografia i edició. El guió i idea original, però, és de Paula Mena, que també és la codirectora.  

El rodatge de l’escena de l’agressió sexual (Bustek Films)

Christian Rodríguez reconeix que el curt es basa en un tema molt sensible que ha fet que algunes escenes fossin dures de rodar.

Aquest dijous es podrà veure en una mostra de curtmetratges dels Cinemes Girona de Barcelona i després la intenció és presentar-lo a diferents festivals, entre els quals destaca el Festival de Màlaga.

El cartell de 'No es tu culpa' (Bustek Films)
El cartell de ‘No es tu culpa’ (Bustek Films)

Christian Rodríguez va crear Bustek Films fa cinc anys, centrat sobretot en concerts i videoclips, però amb el temps han ampliat l’equip i s’han obert a projectes més cinematogràfics.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.