Divendres, 26 febrer 2021
11.2 C
Lloret de Mar
La mare abraçant a la víctima a 'No es tu culpa' (Bustek Films)

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

La mare abraçant a la víctima a 'No es tu culpa' (Bustek Films)

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

L’Ajuntament i la productora lloretenca Bustek Films fan una crida per trobar homes que vulguin col·laborar en la gravació d’un videoclip contra la violència masclista.

En concret, es busquen homes d’entre 30 i 35 anys per fer d’actors secundaris i homes d’entre 40 i 50 anys per fer de figurants, tal com ha detallat la cap de producció, Angie Mamukaeva, que afegeix que, tot i que la participació no serà remunerada, sí que es pagaran les dietes i el transport dels col·laboradors.

Les persones interessades en col·laborar amb el rodatge del videoclip poden contactar amb la productora a través d’Instagram, al perfil @bustek.films, o per correu electrònic, a angiebustek@gmail.com. El rodatge es farà el 7 de febrer, en tres espais diferents de Lloret.

El rodatge de l'escena de l'agressió sexual (Bustek Films)
El rodatge de l’escena de l’agressió sexual del curtmetratge ‘No es tu culpa’ (Bustek Films)

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, està molt satisfeta de la iniciativa de Bustek Films, que pretén conscienciar sobretot els més joves sobre la problemàtica de les agressions sexuals, i de la violència masclista en general.

La regidora ha posat èmfasi en què tota la producció anirà a càrrec de joves amb molta iniciativa. Però, a més, es demana la col·laboració d’homes d’entre 30 i 50 anys, a qui Jennifer Pérez anima a participar en el projecte.

El videoclip es publicarà al voltant del 8 de març, Dia de la Dona.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.