Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
Sanitaris amb pizzes del Carpi, durant la primera onada (Carpi Pizza Lloret)

Carpi Pizza Lloret col·labora estretament amb les causes socials

A la primera onada van entregar pizzes gratuïtament als sectors sanitaris i de seguretat. A més, donen menjar a persones necessitades i tenen les portes obertes per si poden ajudar en alguna cosa més.

Sanitaris amb pizzes del Carpi, durant la primera onada (Carpi Pizza Lloret)

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Carpi Pizza, que va obrir les seves portes a Lloret de Mar fa 26 anys, col·labora estretament amb les causes socials.

Durant el confinament, que la pizzeria va seguir repartint com tants altres establiments de restauració, va voler tenir un detall per agrair la feina que feien els col·lectius que vetllaven per a la ciutadania, tant sanitaris com cossos de seguretat, i els va obsequiar entregant-los pizzes gratuïtament, tal com ha explicat el responsable de Carpi Lloret, Andrea Menegatti.

“Vam repartir pizzes per mostrar la nostra solidaritat i per donar suport a aquests sectors que treballaven intensament”

Andrea Menegatti

De fet, com diem, Carpi intenta col·laborar en tot el que pot amb les necessitats socials dels veïns de Lloret. Andrea Menegatti explica que, malgrat que també passen un moment complicat perquè la feina s’ha reduït molt arran de la crisi del coronavirus, donen productes bàsics i pizzes a persones que no tenen recursos per menjar.

“Hi ha persones que ho estan passant molt malament que s’acosten a la pizzeria i els donem algun paquet amb productes primaris, com sal o pasta, i a vegades també pizzes”

Andrea Menegatti

El responsable de Carpi Lloret explica que van traient ofertes perquè entenen que la població passa una situació complicada amb la crisi social i econòmica, i demanar menjar a domicili, per a moltes persones, s’ha convertit en un luxe

“Nosaltres també ho estem passant malament, perquè l’economia no és la mateixa que fa dos anys. Ha baixat una mica la feina, perquè la gent va deixar de treballar i li costa, i entenem que ara demanar pizza s’ha convertit en un luxe”

Andrea Menegatti

Andrea Menegatti assegura que tenen les portes obertes als serveis socials per ajudar en tot el que puguin.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.