13.3 C
Lloret de Mar
Cartell de la plataforma

Com afecta el nou Pla Director Urbanístic a Lloret i Blanes, segons Aturem la C-32 i SOS Costa Brava

Les dues plataformes organitzen aquesta tarda una xerrada, a les 19 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Cartell de la plataforma

Darreres Notícies

Aturem la C-32 i SOS Costa Brava organitzen aquesta tarda una conferència per explicar de quina manera es veuen afectats Lloret i Blanes amb el nou Pla Director Urbanístic de la Costa Brava, que s’ha aprovat de manera inicial.

Jordi Palaudelmàs, portaveu de SOS Lloret, explica que segons el POUM, Lloret podria construir 3.000 habitatges nous, però que amb el nou Pla Director Urbanístic, la xifra es veuria reduïda a 1.600.

La conferència d’aquesta tarda servirà, també, per analitzar sector per sector per què no totes les zones de Lloret es veuen afectades de la mateixa manera. És el cas de Lloret Verd, que, segons la plataforma, com que està en una zona forestal, no s’hi podria fer cap tipus d’urbanització més.

Tot i que Aturem la C-32 i SOS Costa Brava asseguren que aquest nou pla suposa un pas endavant, consideren que és insuficient i, per aquest motiu, presentaran al•legacions. De tot això, es parlarà en la trobada d’aquesta tarda, que començarà a les set a la sala polivalent Biblioteca de Lloret.

Pendents del projecte de la C-32

D’altra banda, les dues plataformes també continuen molt pendents del projecte de prolongació de la C-32. Recordem que es troba aturat per decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que va determinar que la infraestructura no s’ajusta a la legalitat, entre altres perquè s’incompleixen les directrius de la Llei de Canvi Climàtic.

Des d’Aturem la C-32 i SOS Costa Brava consideren que cal avançar en els estudis de les alternatives a l’autopista, per solucionar els problemes de mobilitat de Lloret. Entre altres, proposen el desdoblament de la carretera de Lloret a Blanes i, també, el de la C-63, que va de Lloret a Vidreres. A més, un altre dels punts que consideren necessaris és la millora del transport públic.

spot_img

El + Vist