Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
Cartell de la plataforma

Com afecta el nou Pla Director Urbanístic a Lloret i Blanes, segons Aturem la C-32 i SOS Costa Brava

Les dues plataformes organitzen aquesta tarda una xerrada, a les 19 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Cartell de la plataforma

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Aturem la C-32 i SOS Costa Brava organitzen aquesta tarda una conferència per explicar de quina manera es veuen afectats Lloret i Blanes amb el nou Pla Director Urbanístic de la Costa Brava, que s’ha aprovat de manera inicial.

Jordi Palaudelmàs, portaveu de SOS Lloret, explica que segons el POUM, Lloret podria construir 3.000 habitatges nous, però que amb el nou Pla Director Urbanístic, la xifra es veuria reduïda a 1.600.

La conferència d’aquesta tarda servirà, també, per analitzar sector per sector per què no totes les zones de Lloret es veuen afectades de la mateixa manera. És el cas de Lloret Verd, que, segons la plataforma, com que està en una zona forestal, no s’hi podria fer cap tipus d’urbanització més.

Tot i que Aturem la C-32 i SOS Costa Brava asseguren que aquest nou pla suposa un pas endavant, consideren que és insuficient i, per aquest motiu, presentaran al•legacions. De tot això, es parlarà en la trobada d’aquesta tarda, que començarà a les set a la sala polivalent Biblioteca de Lloret.

Pendents del projecte de la C-32

D’altra banda, les dues plataformes també continuen molt pendents del projecte de prolongació de la C-32. Recordem que es troba aturat per decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que va determinar que la infraestructura no s’ajusta a la legalitat, entre altres perquè s’incompleixen les directrius de la Llei de Canvi Climàtic.

Des d’Aturem la C-32 i SOS Costa Brava consideren que cal avançar en els estudis de les alternatives a l’autopista, per solucionar els problemes de mobilitat de Lloret. Entre altres, proposen el desdoblament de la carretera de Lloret a Blanes i, també, el de la C-63, que va de Lloret a Vidreres. A més, un altre dels punts que consideren necessaris és la millora del transport públic.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".