Divendres, 22 gener 2021
12.3 C
Lloret de Mar
Una professional vacunant-se (CSMS)

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Una professional vacunant-se (CSMS)

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Els professionals de l’Hospital Comarcal de Blanes i de l’Hospital Sant Jaume de Calella han començat a vacunar-se aquesta setmana. Dilluns va arribar una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n’arribin més en els pròxims dies.

Per dur a terme el procés de vacunació, que és voluntari, els professionals han d’inscriure’s prèviament en una enquesta. A partir d’aquí, la Unitat de Prevenció de Riscos Laborals decideix quins han de ser els primers, d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Preparant una vacuna (CSMS)
Preparant una vacuna (CSMS)

Es prioritza la vacunació del personal de primera línia en l’atenció a pacients amb coronavirus. Per tant, els primers en vacunar-se són els professionals dels col·lectius i serveis assistencials que tenen una major exposició al Covid i un risc més alt de contagi.

Pel que fa a la resta de centres de la Corporació, el passat 2 de gener es va començar a vacunar residents i professionals de l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".