Dijous, 28 gener 2021
7.9 C
Lloret de Mar
Els taxis a la riera aquest juliol (Radio Teletaxi Lloret de Mar)

Cs demana una ajuda municipal de 600 euros per a cada taxista per la crisi de la Covid-19

És una de les mocions que presenta Cs, al ple de dilluns, on també demanarà que el 2021 es permeti tenir les terrasses ampliades com aquesta temporada.

Els taxis a la riera aquest juliol (Radio Teletaxi Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

Albert Vinyals: “Ens hem de prendre el consum com un acte polític. Si vull botigues al poble, he de comprar al poble”

És una de les conclusions d'una enquesta d'Escodi, que es presentarà avui (15:00) en un webinar obert a tothom a través de la Plataforma Zoom.

Una 50a de fotografies, a la primera edició del concurs de fotografia comunitària

Del 5 al 15 de febrer s'obrirà el període de votacions, en què cada persona empadronada a Lloret major de 16 anys podrà escollir una foto.

Ja es pot votar per correu a les eleccions al Parlament

Qui encara no hagi fet la sol·licitud, té temps de tramitar-la fins al 5 de febrer.

Cs proposa la creació d’una subvenció de 600 euros per als 41 taxistes que hi ha a Lloret de Mar, a fi que puguin comprar el material que els faci falta per poder adoptar les mesures de seguretat contra la Covid-19.

La formació ha presentat una moció que es debatrà al ple municipal de dilluns vinent. De fet, el portaveu, Jordi Hernández, creu que l’ajuda econòmica també s’hauria d’atorgar a altres grups dins del sector turístic, com agències de viatges receptives o guies turístics.

En aquest sentit, Cs considera que tots els grups municipals es van equivocar quan, fa uns mesos, van aprovar una ajuda de 250.000 euros per al sector turístic però només van tenir en compte els allotjaments. I creu que cal ampliar l’ajuda.

Taxistes protegits per la Covid-19 (Radio Teletaxi)

Pel que fa als taxistes, Cs recorda que han estat al peu del canó des que va esclatar la pandèmia, al servei de la ciutadania malgrat que han vist molt reduïda la seva feina per la gairebé inexistent temporada turística. La formació reconeix que aquesta aportació no salvarà la temporada als taxistes, però creu que és important que se’ls tingui en compte.

D’altra banda, recordem que C’s també presenta una moció per demanar una regulació sobre les terrasses de bars, restaurants i cafeteries perquè es pugui mantenir l’ampliació que s’ha fet aquesta temporada arran de la pandèmia. La formació recorda que els restauradors han de fer, a finals d’any, la sol·licitud per tenir terrassa i hi ha moltes incerteses sobre la taula. Per això vol que l’Ajuntament s’avanci i, tenint en compte que les perspectives per al 2021 no són gaire esperançadores, permeti mantenir les terrasses com han estat aquesta temporada.

Tot plegat es debatrà al ple de dilluns vinent, que se celebrarà de manera telemàtica i es podrà seguir en directe a través de la pàgina web i el Facebook Live de la ràdio.

- Publicitat -

El + Vist

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament redactarà un pla d’actuació per reduir la bretxa digital en la gent gran

S'ha aprovat per unanimitat una moció del PSC que preveu la redacció d'aquest pla d'actuació i també que es treballi per aconseguir una xarxa wifi gratuïta a tot el municipi.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.