Divendres, 22 gener 2021
12.3 C
Lloret de Mar
Recollida de taps a FEDAC Pont Major (NRLL)

El Centre d’Estudis de Llengües i GLS s’uneixen a la recollida de taps contra l’AME

Junts contra l'AME recicla els taps de plàstic a canvi d'una quantitat econòmica que destina a la investigació de l'atròfia muscular espinal a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Recollida de taps a FEDAC Pont Major (NRLL)

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Junts contra l’AME afegeix nous punts de recollida de taps de plàstic amb l’objectiu d’aconseguir-ne com més millor. Uns taps que, com hem explicat altres vegades, es porten a reciclar a canvi d’una quantitat econòmica que es destina a la investigació contra l’atròfia muscular espinal (AME) a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquest mes de gener, s’han sumat a la campanya el Centre d’Estudi de Llengües de Lloret (CELL) i GLS Blanes. Amb aquests dos, ja són onze els punts de recollida a Lloret, set a Blanes, dos a Palafolls i un a Tossa, a Tordera, a Girona, a Caldes de Malavella, a Llagostera, a Maçanet de la Selva, a Hostalric i a Vic. En total, 28 llocs on es poden deixar els taps.

Des de Junts contra l’AME estan molt contents i agraïts de la col·laboració que reben. Una de les membres, Esther Gómez, remarca que ara mateix, atesa la situació de pandèmia, és l’única activitat benèfica que poden dur a terme.

TALL AME Aquí a Lloret, els punts de recollida són els següents: l’Acadèmia What Fun, les pistes d’Atletisme, Pinturas Barrero, la Cafetería Divergente, la Piscina, el Mercat Municipal, la deixalleria, els dos Puntets, el Quiosc Mic-Mic i el Centre d’Estudis de Llengües.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".