Divendres, 5 març 2021
8.7 C
Lloret de Mar
Una imatge de 'Los Tarantos'

El Cineclub Adler ha preparat una cartellera variada per aquesta tardor

La programació inclou, entre altres, les produccions catalanes 'Los Tarantos' de Rovira Veleta i 'Ocaña, retrat intermitent' de Ventura Pons.

Una imatge de 'Los Tarantos'

Darreres Notícies

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

‘Amor oscuro’ destapa per què uns sonets de Lorca van estar amagats 50 anys

L'espectacle arriba a Lloret demà divendres, a les 20 hores, dins del programa Lloret Espai Off.

‘Lost in August’ actuaran en ‘streaming’ des dels Bucs d’El Puntet

Oferiran un concert de versions, avui dijous, a les 20 hores, a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet.

Després de set mesos sense poder projectar pel·lícules per la Covid-19, el Cineclub Adler torna amb les piles ben carregades. L’entitat ha programat sis pel·lícules entre octubre i desembre.

El president del cineclub, Joan Moret, remarca que un cop més tornen a col·laborar amb la Filmoxarxa, fet que permet projectar films majoritàriament inèdits que no arriben a la cartellera si no és a través d’aquesta xarxa.  

La cartellera d’aquesta tardor serà molt variada i amb produccions d’orígens diversos. A més, es recuperen dos clàssics de la cinematografia catalana. El 8 d’octubre, es projectarà América, el 22 d’octubre Figlia Mia, el 5 de novembre Ocaña, retrat intermitent de Ventura Pons, el 19 de novembre una còpia restaurada de Los Tarantos de Rovira Veleta i el 17 de desembre Rauf.

A més, en el marc de la Festa Major de Sant Romà, es projectarà la pel·lícula infantil Jacob, Mimi i els gossos del barri.

Pel que fa a la projecció de Los Tarantos, es comptarà amb la presència d’Anna Fors, que a banda de tenir un vincle amb Lloret és la cap de documentació de la Filmoteca de Catalunya i bona coneixedora de l’obra de Rovira Veleta, de qui fins i tot va ser comissària d’una exposició fa un temps. Joan Moret afirma que segurament Los Tarantos, nominada a l’Oscar, és la pel·lícula més popular del director.

El president del Cineclub Adler assegura que el teatre serà un espai completament segur en les projeccions de l’entitat. “A part d’aquest mans, distància i mascareta que s’ha fet tan famós, tindrem les portes obertes, demanem també que hi hagi una certa previsió a l’hora de venir a l’activitat, tindrem acomodadors que ajudaran la gent a situar-se al millor lloc del cinema i a garantir en tot moment que es guardin les distàncies de seguretat i, evidentment, l’aforament que s’indiqui en cada moment per part de les autoritats pertinents”, ha matisat Moret.

La primera projecció, com diem, serà la setmana que ve, el 8 d’octubre, amb América, del 2018 i dirigida per Erick Stoll i Chase Whiteside. Les projeccions sempre seran en dijous a les nou de la nit.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.