16.5 C
Lloret de Mar
La nova recepció dins de l'aula (Institut Coll i Rodés)

El Coll i Rodés converteix una aula en la recepció d’un hotel

La voluntat ha estat adaptat l’aula on s’imparteixen els estudis del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics, perquè els alumnes puguin fer-hi les pràctiques.

La nova recepció dins de l'aula (Institut Coll i Rodés)

Darreres Notícies

L’institut Coll i Rodés ha convertit una aula en la recepció d’un hotel. La voluntat ha estat adaptat l’aula on s’imparteixen els estudis del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics, perquè els alumnes puguin fer-hi les pràctiques.

La professora responsable del cicle, Raquel Arbussà, explica que això els permetrà ajudar els alumnes a posar en pràctica tot allò que aprenen de manera teòrica i així sortiran més ben preparats del cicle. La recepció fictícia permet desenvolupar amb tot detall el rol que hauran de dur a terme quan entrin en el món laboral.

“Ens interessava a nivell pràctic poder fingir la situació real en un establiment d’allotjament perquè ells es posin en el rol i vegin com han d’actuar”

Raquel Arbussà

Raquel Arbussà assegura que, en una situació normal (és a dir, abans que comencés la pandèmia), el percentatge d’ocupació en acabar el cicle era de gairebé el 100%, ja que Lloret és una destinació turística i als empresaris els interessa tenir personal qualificat. Caldrà veure si es pot mantenir aquesta bona xifra quan el sector turístic es recuperi.

En tot cas, el cicle de gestió d’allotjaments turístics té moltes sortides, més enllà d’estar a la recepció d’un hotel, com ara el departament de reserves, a recursos humans, al back office on es fa la facturació, organització d’esdeveniments o governanta, entre altres.  

Aquest curs, atesa la situació de pandèmia, només podran utilitzar la nova recepció els 13 alumnes del primer curs, però la intenció és que els de segon, en un futur, també la puguin usar per a aprendre aspectes de protocol, atenció al públic i comunicació. 

spot_img

El + Vist