Dimecres, 24 febrer 2021
10.8 C
Lloret de Mar
L'exposició a Múrcia, 'Te vas a quedar ciego' (David Salcedo)

El fotògraf lloretenc David Salcedo té quatre exposicions en marxa

N'ha inaugurat dues, a Múrcia i Castelló, i aquesta setmana n'obre dues més a Còrdova i Cadis. I aviat n'inaugurarà dues més a Barcelona.

L'exposició a Múrcia, 'Te vas a quedar ciego' (David Salcedo)

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

El fotògraf lloretenc David Salcedo no para. Acaba d’inaugurar dues exposicions i aquesta setmana en preveu inaugurar dues més.

Dijous passat van obrir les portes una mostra a Castelló amb la Universitat Jaume I, titulada El hermoso vuelo de la moneda, que es podrà visitar fins al 22 de novembre; i una altra col·lectiva a Múrcia, al Palacio del Almudí, oberta fins al febrer, sota el títol El encierro de las maravillas. En aquesta ocasió, sota el paraigües dels comissaris Mónica Lozano i Miguel Ángel Hernández.

A més, aquesta setmana n’inaugurarà una altra a la sala Kursala de Cadis, una de les més importants de tot l’Estat espanyol. I també aquesta setmana s’inaugura una exposició col·lectiva a Còrdova que comptarà amb fotografies seves. 

Ell mateix assegura que les quatre mostres són molt diferents. Per exemple, a Múrcia mostra un treball fet durant el confinament de la primavera passada, sota el títol Te vas a quedar ciego, i a Castelló un treball que va fer durant set anys amb una persona molt propera a ell.

A la Sala Kursala de la Universitat de Cadis, s’hi pot veure, fins al gener, Fuchina: cinco días de mayo, un treball de llarg recorregut sobre unes festes populars.

David Salcedo cinco dias de mayo 010
‘Cinco días de mayo’ (David Salcedo)

Mentre que a la col·lectiva de Córdoba, hi participa amb algunes imatges que l’evoquen a la ciutat andalusa. Es podrà veure fins al desembre, amb el títol Sol.

David Salcedo Cuando la imagen es inutil y laa palabra no sirve 0001 copia
‘Cuando la imagen es inútil y la palabra no sirve’ (David Salcedo)

Però la feina no s’acaba aquí, ja que al desembre té previst inaugurar Cuando la imagen es inútil y la palabra no sirve, al Festival ArtPhoto de Barcelona. I a principis d’any, a la Galeria Alalimón de Barcelona, s’hi podrà veure El hermoso vuelo de la moneda.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

El Procicat manté les restriccions, però obre les extraescolars a infantil i primària

El gruix de les restriccions actuals es manté fins al 28 de febrer. Les noves mesures entren en vigor el proper dilluns.