Divendres, 22 gener 2021
12.3 C
Lloret de Mar
Una competició de judo, feta a principis del 2020.

El Judo Nova Unió fa una competició virtual amb alumnes mentre durin les restriccions esportives

Els alumnes hauran d’afrontar diferents reptes i gravar-los. La majoria dels exercicis estaran relacionats amb les habilitats motrius que són pròpies del judo.

Una competició de judo, feta a principis del 2020.

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

El Judo Nova Unió organitza una competició virtual entre els seus alumnes, perquè puguin mantenir-se actius en el temps que durin les restriccions en l’esport d’interiors. Durant deu dies, els pavellons i els gimnasos han d’estar tancats i aquesta mesura afecta a clubs com el Judo Nova Unió.

El seu president, Marc Dailos, reconeix que la situació fa mal però creu que no poden estar de braços plegats i han de seguir oferint activitats als seus participants. “Ens hem de reinventar”, conclou. És per això que han decidit posar en marxa una competició virtual.

Els alumnes hauran d’afrontar diferents reptes i gravar-los. La majoria dels exercicis estaran relacionats amb les “habilitats motrius que són pròpies del judo”. A mesura que els participants vagin superant reptes, aniran sumant punts. Els guanyadors rebran un quimono com a premi.

Tot i que des de l’entitat lamenten la situació generada per les últimes restriccions que ha patit el món de l’esport, consideren que cal mirar endavant, amb l’esperança que el tancament de pavellons i gimnasos duri el menys possible.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".