Divendres, 22 gener 2021
9.7 C
Lloret de Mar
El Lidl amb els accessos no acabats

El Lidl no ha pogut obrir aquest dijous en no estar acabats els accessos

El supermercat havia anunciat l'obertura per al 4 de febrer i ara l'anuncia per al 6, dissabte.

El Lidl amb els accessos no acabats

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

L’obertura del nou LIDL de Lloret s’ha hagut d’ajornar per problemes urbanístics. La cadena alemanya tenia previst obrir el supermercat avui mateix, però l’Ajuntament no li ha donat el permís pertinent perquè els accessos de la zona no estan acabats. I és que una condició perquè l’establiment pogués obrir portes era que la rotonda que hi dóna accés i tot el seu entorn estiguessin acabats. Ara l’establiment anuncia l’obertura per aquest dissabte, dia 6. 

Aquesta és la segona vegada que Lidl ha d’ajornar l’obertura, malgrat haver anunciat la data prèviament a través de la publicitat. Segons el Punt Avui, la cadena argumenta l’ajornament per problemes organitzatius interns, tot i que la decisió no la va prendre fins ahir a última hora.

L’empresa alemanya ha invertit 2,8 milions d’euros en el nou establiment, que donarà feina a una trentena de persones, algunes de les quals han estat contractades a través del SOM (Servei d’Ocupació Municipal). La botiga, que fa més de 1.100 metres quadrats i té 95 places d’aparcament, ha estat dissenyada amb la nova imatge de la companyia i construïda amb els criteris d’eficiència energètica i sostenibilitat mediambiental.

Recordem que el desenvolupament del sector de Sant Quirze, on hi ha el nou supermercat, va a càrrec dels propietaris de la zona. L’àrea d’actuació abasta una superfície de gairebé 200.000 metres quadrats, la meitat dels quals seran zona verda. El pla preveu també una zona on es construirà un equipament escolar i una altra destinada a equipament públic. A més, a banda del Lidl, també s’hi preveu una altra gran àrea comercial d’uns 18.000 metres quadrats, que es diu que podria gestionar l’Esclat.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".