Dijous, 25 febrer 2021
12.7 C
Lloret de Mar
El Mercat Municipal tancat avui al migdia

El Mercat Municipal, tancat per obres

Entre els arranjaments, destaca l'enderrocament de les parades centrals, que estaven inactives. Tornarà a obrir a mitjans de la setmana que ve.

El Mercat Municipal tancat avui al migdia

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

El Mercat Municipal estarà uns dies tancat perquè s’hi puguin dur a terme diferents arranjaments. El més destacat, i que impedeix que l’equipament pugui estar obert al públic, és l’enderrocament de les parades centrals, que estaven inactives.

Aquesta acció permetrà que el Mercat compti amb una zona de 300 metres quadrats per dur-hi a terme diferents activitats que puguin dinamitzar l’espai, tal com ha explicat la regidora de Comerç, Lara Torres.

La regidora assenyala que, segons un estudi de l’Institut de Mercats de Barcelona, per a un municipi com Lloret de Mar no té sentit un mercat amb una cinquantena de parades, com hi havia fins ara. Per aquest motiu, s’ha optat per l’opció d’enderrocar les parades que hi ha a la part central i que no tenien activitat.

A banda, també s’hi faran altres petites actuacions com, per exemple, arranjaments a les escales d’accessos, així com una millora de la il·luminació i la pintura.

Lara Torres considera que són unes accions provisionals però necessàries en un futur per fer qualsevol pas definitiu al Mercat.

“És un pas provisional, però que s’havia de fer per fer qualsevol cosa de forma definitiva”

Lara Torres

Les actuacions, que tenen un cost total de 12.000 euros, estaven previstes pel passat mes de maig, però no es van poder dur a terme a causa de la pandèmia. Alguns dels treballs previs van començar la setmana passada i durant aquests dies es faran les accions més importants, com l’enderrocament de les parades. La previsió és que a mitjans de la setmana que ve el Mercat pugui tornar a obrir.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.