Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
El candidat popular fent campanya a Lloret

El PP vol facilitar l’emancipació i l’ocupació entre els joves amb diferents propostes

El candidat del partit al Congrés per Girona, Alberto Mas Vilá, ha fet campanya a Lloret aquest dimarts.

El candidat popular fent campanya a Lloret

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Aquest dimarts ha fet campanya a Lloret el Partit Popular, que ha centrat la seva visita a la vila en parlar de les propostes per als joves, als qui volen facilitar l’emancipació i l’ocupació.

Ho ha explicat el candidat de la formació per Girona al Congrés dels Diputats, Alberto Mas Vilá. Considera que l’accés a l’habitatge serà una prioritat pel PP i exposa que tenen un pla per posar al mercat 100.000 vivendes en sol públic. A més, fomentaran l’ocupació entre els joves que busquen la seva primera feina o que acaben els estudis universitaris.

Alberto Mas Vilá també ha assenyalat que proposarà una tarifa especial per als autònoms menors de 30 anys i que facilitarà els tràmits administratius per a la creació d’empreses entre la població jove.

Pel que fa a les eleccions del 10N, el candidat popular per Girona reconeix que la població “està cansada” de la situació política que es viu actualment. Tot i això, es mostra il·lusionat i considera que poden millorar els resultats obtinguts en els últims comicis.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica