22.9 C
Lloret de Mar
Un dels aguanta mascaretes (Ajuntament de Lloret de Mar)

El PTT de Lloret ven ‘aguanta mascaretes’ solidaris amb la Marató de TV3

Es poden adquirir a través del web de la Fundación Mi grano de arena fent un donatiu. La Marató aquest 2020 es dedica a la lluita contra la Covid-19.

Un dels aguanta mascaretes (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Els alumnes del PTT de Lloret, el Pla de Transició al Treball, col·laboren amb la Marató de TV3 venent aguanta mascaretes solidaris.

- Publicitat -

Les professores van demanar-los que pensessin en un projecte solidari per tirar endavant entre tota la classe i el primer que van decidir és que fabricarien aquest producte per subjectar la mascareta al coll quan ens la podem treure. Ho ha explicat en Marvin Cortés, un dels alumnes, que també apunta que els agrada col·laborar amb aquest projecte solidari per poder ajudar a terceres persones que ho necessitin.

Dos alumnes més, Ilenia Iosquiño i Benji Lucero, expliquen que és la primera vegada que treballen en una iniciativa solidària com aquesta.

Una de les alumnes, Ashley Fernández, ha explicat que per aconseguir un aguanta mascaretes cal accedir al web de la Fundación Mi grano de arena i fer un donatiu. El producte es pot recollir en diferents punts de recollida, com El Puntet.

Tots els diners que es recaptin amb la venda dels aguanta mascaretes, fabricats pels mateixos alumnes, es destinaran a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que aquest any va dedicada a la lluita contra la Covid-19.

L’esdeveniment solidari, que arriba el 20 de desembre, comptarà amb una programació especial que vol servir d’homenatge als sanitaris i als professionals dels serveis essencials. D’aquesta manera, els espectadors podran viure La Marató des de dins de diferents hospitals de Catalunya, amb entrevistes i declaracions de testimonis i professionals.

spot_img

El + Vist