Dissabte, 27 febrer 2021
15.9 C
Lloret de Mar
Lola Herrera, amb l'obra 'Cinco horas con Mario'.

El Teatre de Lloret reobre amb Joan Pera, Lola Herrera i Aitana Sánchez-Gijón

Diumenge és el torn del teatre familiar, amb 'Laika', amb la companyia Xirriquiteula Teatre. A través de titelles, s’explicarà la història de la gosseta que va passar a la història per ser el primer ésser viu en viatjar a l’espai.

Lola Herrera, amb l'obra 'Cinco horas con Mario'.

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Allau d’estrelles en els primers dies d’obertura del Teatre de Lloret de Mar, que aixeca el teló aquest dissabte després d’estar tancat per la pandèmia. En una setmana podrem gaudir de les presències magnètiques de Joan Pera, Lola Herrera i Aitana Sánchez-Gijón.

El tret de sortida arriba demà, amb en Joan Pera i en David Olivares, que faran riure el públic amb la comèdia ‘Alguns neixen estrellats’, que recupera una sèrie britànica emesa als anys ’80 a TV3.

La comèdia es representa aquest dissabte (20h). L’endemà diumenge és el torn del teatre familiar, amb ‘Laika‘, de la mà de la companyia Xirriquiteula Teatre. A través de titelles, s’explicarà la història de la gosseta que va passar a la història per ser el primer ésser viu en viatjar a l’espai.

Els espectadors es traslladaran a Moscou, l’any 1957, en temps de la Guerra Freda. Coneixeran qui era la Laika, una gosseta que sobrevivia pels carrers gelats de la ciutat i que poc s’imaginava que el seu destí la portaria a l’espai, dins de la nau Spútnik II.

Una de les creadores i actrius és Iolanda Llansó, qui destaca que és “una història emotiva i molt bonica: d’una heroïna que és un animal”. És un espectacle que combina titelles, gestos, clowns i projeccions, que ha rebut un seguit de premis i que es representa aquest diumenge (17h).

Passem a dilluns, quan arriba la primera funció de ‘Cinco horas con Mario‘, amb la reconeguda actriu Lola Herrera. És un monòleg que adapta la famosa novel·la de Miguel Delibes. Ambientada als anys ’60, ens presenta Carmen Sotillo, qui amb 44 anys acaba de perdre el seu marit Mario d’una forma inesperada. Després de rebre la visita de la família, es retira a vetllar el cadàver, expressant les personalitats i els conflictes del seu matrimoni.

Es tracta d’un document viu, sota la direcció de Josefina Molina, en què Carmen Sotillo, a qui dona vida Lola Herrera, parla de preocupacions econòmiques, religioses, polítiques, sexuals i morals. A més, tracta qüestions eternes de l’ésser humà: com la culpa, la soledat, la incomunicació o el sentit de la vida.

“Cinco horas con Mario” es reprograma i arriba al Teatre de Lloret amb una doble sessió. El proper dilluns, 7 de desembre, l’espectacle començarà a les vuit del vespre, mentre que la sessió del dimarts, 8 de desembre, serà a les sis de la tarda, en què ja no queden entrades.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.