Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Cartell del concert flamenc 'Memento'

El Teatre de Lloret treballa per poder reprogramar tots els espectacles suspesos aquests dies

De moment, les obres afectades són 'Memento', 'No t’ho callis', 'Alicia en el País de las Maravillas', 'Cel 4.0' i 'Els Ocells', però es preveu que n'hi hagi més.

Cartell del concert flamenc 'Memento'

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Memento o Els ocells són alguns dels espectacles que estaven programats per aquests dies al Teatre de Lloret de Mar, però que no podrem veure atès l’estat d’alarma decretat arran de la crisi del coronavirus. Tot i així, la intenció de l’Ajuntament és poder-los reprogramar tots per més endavant.

De moment, les obres afectades són Memento, No t’ho callis, Alicia en el País de las Maravillas, Cel 4.0 i Els Ocells. Tot i així, sembla que encara s’hauran de posposar alguns espectacles més, segons el regidor del Teatre, Albert Robert, que ha deixat clar que estan treballant intensament per poder tornar a programar tots els espectacles previstos i, d’aquesta manera, donar un cop de mà a les companyies teatrals.

Davant d’aquesta situació, qui tingui entrades comprades, té dues opcions: guardar-la per quan torni a programar-se l’espectacle (de manera que servirà la mateixa entrada) o bé sol·licitar la devolució dels diners a través del correu electrònic.

Pel que fa a les obres que ja estan reprogramades, les entrades ja estan a la venda, tot i que Albert Robert recomana esperar-se a comprar les dels espectacles més propers, per si cal prendre noves mesures d’aquí unes setmanes.

Per a qualsevol dubte, cal adreçar-se al correu teatredelloret@lloret.cat.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.