Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Els alumnes dels cicles formatius, venent els plats per emportar (IES Coll i Rodés).

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

Els alumnes dels cicles formatius, venent els plats per emportar (IES Coll i Rodés).

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Concert a la carta, amb Lluís Gavaldà, al Teatre de Lloret

Acompanyat de Joan-Pau Chaves, oferiran un concert acústic, adaptat a la nova situació que ha provocat la Covid19, amb la peculiaritat que el públic demana les cançons del repertori.

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

Els alumnes dels cicles d’hostaleria de l’Institut Coll i Rodés ofereixen plats per emportar. Es tracta d’una prova pilot engegada fa poc, des del desembre passat, que es fa a banda dels menús que serveixen cada dia a l’aula d’aplicació.

De moment, el menjar per emportar només es ven en l’àmbit intern, és a dir, per als professors de l’institut. Tot i això, a causa de la bona acollida que ha tingut la iniciativa, en què es venen tots els plats, es plantegen obrir-ho al públic de fora. Didac Gomez, coordinador dels cicles d’hostaleria, assenyala que “tot el que s’ha elaborat, s’ha venut, ha funcionat molt bé”.

Entre l’oferta de plats per emportar hi ha primers, segons i postres. Per exemple, galtes de porc, llenties estofades, calamars farcits, salmó amb col verda, pastís Sacher o delícies de coco i xocolata.

https://twitter.com/ColliRodes/status/1339930246267752449?s=20

Pel que fa als menús diaris, a causa de les restriccions de la Generalitat per frenar la tercera onada de contagis de la Covid-19, els horaris s’han modificat. El menú degustació es pot tastar d’un quart de dues i fins a les dues de la tarda, mentre que el menú curt es pot demanar fins a dos quarts de tres de la tarda.

https://twitter.com/ColliRodes/status/1351685161147105281?s=20

Segons fonts de l’institut, a l’aula d’aplicació es mantenen les restriccions habituals dels restaurants: és a dir, aforament reduït al 30% i taules amb un màxim de 4 persones.

En aquest curs hi ha cap a un centenar d’alumnes que cursen els cicles formatius del Coll i Rodès, entre cuina, hostaleria, pastisseria o allotjament turístic. Les pràctiques es duen a terme a les instal·lacions de l’hotel Olympic.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.