11.6 C
Lloret de Mar
La carrossa de Els Encantats, a la rua lloretencaq

Els Encantats (carrossa) i Welcome & Friends (comparsa) arrasen a la rua del Carnaval de Lloret de Mar

L'hotel Samba s'enduu el primer premi en el concurs de disfresses al lloc de treball.

La carrossa de Els Encantats, a la rua lloretencaq

Darreres Notícies

Els Encantats han triomfat a la gran rua de Carnaval de Lloret de Mar. La colla s’ha endut el primer premi a la categoria general, a la categoria de Lloret i el de millor composició de carrossa. En les comparses, Welcome & Friends ha arrasat en les dues categories: general i Lloret, on han rebut el primer guardó.

La comparsa Welcome & Friends, de Lloret, a la rua

Les classificacions de la rua són les següents. En carrosses, dins la categoria general: primer premi per a Els Encantats (Lloret), segon per a Els Guapus (Tossa) i tercer per a Canya i Conya (Tossa); en la categoria de Lloret, la millor carrossa ha estat la de Els Encantats i la finalista, ForçAME. Mentre que la millor composició de carrossa ha estat per a Els Encantats.

Els Guapus, de Tossa

ForçAME, de Lloret

En les comparses, dins la categoria general: primer premi per a Welcome & Friends (Lloret), segon per a Xauxa i Disbauxa (Lloret), i tercer per a Bendita Locura (Blanes); en la categoria de Lloret, la millor comparsa és la de Welcome & Friends i la finalista, Xauxa i Disbauxa. Cal afegir que el premi a la gresca és per a Que siga la fiesta (Lloret).

Xauxa i Disbauxa, de Lloret

Que siga la fiesta, de Lloret

Com sempre, la rua s’ha fet dissabte a la tarda i diumenge al migdia, amb unes 1.500 persones desfilant, repartides en 22 colles entre carrosses i comparses.

Els guardons que s’han entregat aquest diumenge a la nit, després de tres dies farcits de concursos. Repassem la resta de premiats.

El concurs de disfresses al carrer l’ha guanyat, en la categoria general, “Antes muerta que sin lana” (primer premi), “Efecto mariposa” (segon premi) i “Titella violeta (tercer premi). En la categoria infantil, els guardons han estat “Esplai Xoc: Save the world” (primer premi), “L’avi” (segon premi) i “Sóc operació” (tercer premi).

Pel que fa al concursos de disfresses en el lloc de treball, l’hotel Samba ha quedat en primera posició, seguit de la Fleca i Pastisseria Alarcón i de la farmàcia Imma Espinet.

L’hotel Samba

En la categoria de dependències municipals, el primer premi ha estat per al Departament de Benestar. Pel que fa a les llars d’infants, primers Els Vailets i segons, Escola Marinada.

El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, remarca que el nivell ha estat molt alt i remarca que el bon temps del cap de setmana ha fet lluir molt les rues, tant de dissabte a la tarda com de diumenge al migdia.

A més, dissabte a la nit va haver-hi el Birrestoltes de l’associació Sa Romana i les barraques amb Itaca Band i La Loca Histeria. Aquesta ha estat la segona edició, però Cristian Fernández assegura que són activitats que ja es poden considerar consolidades. El regidor també espera poder repetir la Batalla de Galls, organitzada per primer cop per la Tarda Jove.

El Carnaval de Lloret es tanca aquest dimecres, amb el tradicional enterrament de la sardina.

spot_img

El + Vist