Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Els Pastorets

Els Pastorets del Casal de l’Obrera arriben un any més per les festes nadalenques

Hi haurà tres funcions: aquest diumenge, 22 de desembre, el 26 de desembre, dia de Sant Esteve, i el 29 de desembre. Sempre a les 18 hores.

Els Pastorets

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Tornen Els Pastorets del Casal de l’Obrera. Com cada any per aquestes dates, l’entitat teatral ha preparat aquesta representació nadalenca, que des de fa un temps es basa en la versió de Francesc A. Picas, titulada La Flor de Nadal.

Segons la directora, Angelina Cardona, es tracta d’una versió més espectacular que la de Josep Maria Folch i Torres, que s’havia fet habitualment a Lloret. Una trentena de persones de 3 a 60 anys pujaran a l’escenari per oferir Els Pastorets. Serà una proposta molt similar a la de l’any passat, tot i que s’ha preparat algun petit canvi, segons un dels actors, Josep Maria Lloveras.

El Casal de l’Obrera oferirà tres funcions, sempre a les sis de la tarda. La primera arriba aquest diumenge, 22 de desembre, mentre que les altres dues seran el 26 de desembre, dia de Sant Esteve, i el 29 de desembre. En les dues primeres, els més petits podran cagar el tió, mentre que el dia 29 es rebrà la visita del Patge Reial.

Les entrades es poden comprar al Puntet i valen 6 euros.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.