Dissabte, 23 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar
Manifestació feminista de l'associació de dones l'Aurora al 2019.

Es convoca la primera edició del premi Aurora

Té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret.

Manifestació feminista de l'associació de dones l'Aurora al 2019.

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

L’associació de dones l’Aurora convoca la primera edició del Premi Aurora. És una de les novetats de la celebració del 15è aniversari i té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret.

Els aspectes que es valoraran seran la promoció i la defensa dels drets de les dones i de la igualtat de gènere, la dignificació de la contribució de les dones als diferents àmbits de la vida, l’empoderament i la millora de la seva situació, la implicació per eliminar la violència masclista i el reforç de la perspectiva de gènere en el marc de les polítiques sectorials públiques, tal i com exposa una membre de l’entitat, Conxa Alférez.

El jurat estarà format per les sòcies de l’Aurora. El premi, que serà una escultura amb el nom de la persona o entitat guanyadora, es farà públic durant els actes del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Tothom que ho vulgui pot presentar la candidatura d’una persona o entitat. Hi ha temps fins al 31 de gener del 2021. Es pot fer enviant un correu electrònic a l’associació, a auroralloret@gmail.com.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.