Dimecres, 24 febrer 2021
14.4 C
Lloret de Mar
La pàgina d'inici de Fitel TV.

Es crea Fitel TV, una nova plataforma digital de TV amb seu a Lloret

La plataforma web compta amb continguts de tot tipus, amb notícies d’actualitat de diferents àmbits. A més, també hi ha un espai de magazine amb informació de continguts lifestyle, gastronomia o ciència.

La pàgina d'inici de Fitel TV.

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

L’operadora lloretenca de telecomunicacions Fitel Network crea la seva pròpia plataforma digital de televisió. Es tracta de “Fitel TV”, que té per objectiu difondre notícies de Lloret de Mar i d’actualitat a tots els seus abonats.

La plataforma web compta amb continguts de tot tipus, amb notícies d’actualitat de diferents àmbits. A més, també hi ha un espai de magazine amb informació de continguts lifestyle, gastronomia o ciència, segons exposa Ronny Mordoh, consultor extern de marketing de Fitel.

Fitel TV ofereix més de 164 canals, amb un extens llistat de canals locals i generalistes. Els abonats poden gaudir de sèries, programes esportius i documentals a través de l’ordinador, el mòbil, la tablet o la televisió amb connexió a internet. A més, les funcionalitats de Fitel TV permeten recuperar, gravar i controlar en directe els diferents continguts.

Logo de Fitel TV
Logo de Fitel TV

L’operadora lloretenca Fitel Network va néixer fa sis anys, de la mà d’Erwin Càrdenas, que va ser treballador de la multinacional Telefònica. Actualment, Fitel dona servei a particulars i empreses arreu de Lloret i les seves urbanitzacions.

Es tracta d’una operadora de telecomunicacions especialitzada en la prestació de serveis d’internet, fibra òptica i wifi. A més, realitza projectes d’enginyeria, instal·lacions, comercialització i altres manteniments. Ara, ha engegat la seva pròpia plataforma de televisió, que es pot trobar al web fiteltelevision.com.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

El Procicat manté les restriccions, però obre les extraescolars a infantil i primària

El gruix de les restriccions actuals es manté fins al 28 de febrer. Les noves mesures entren en vigor el proper dilluns.