Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Mapa amb els centres de culte de Lloret.

Es presenta en format virtual el calendari interreligiós

Recull les festivitats i dates assenyalades de les diferents religions que conviuen al municipi, com la catòlica, l’evangèlica, l’ortodoxa, l'hinduisme, el judaisme, l'islam i del sikhisme.

Mapa amb els centres de culte de Lloret.

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Lloret presenta avui el calendari interreligiós del 2021: un calendari que recull les festivitats i dates assenyalades de les diferents religions que conviuen al municipi, com són la catòlica, l’evangèlica, l’ortodoxa, l’hinduisme, el judaisme, l’islam i del sikhisme.

A més, també s’hi detalla el dia principal de pregària i s’hi inclou un mapa de la vila amb la ubicació dels diferents centres de culte (la parròquia de Sant Romà, l’ermita de Sant Quirze, les tres mesquites, la gurdwara i la seu de l’església evangèlica de Filadèlfia).

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, destaca la importància d’aquest calendari i assenyala que hi ha centres de culte sovint “desconeguts” a Lloret.

Lloret de Mar compta amb més de 90 nacionalitats diferents. Dels 38.752 habitants censats actualment, els més presents -a dia d’avui- són de l’Estat Espanyol amb 24.744 empadronats, la russa amb 1.945, l’índia amb 1.331, la romanesa amb 1.207, la marroquina amb 1.125 i la búlgara amb 721.

Cal destacar que la presentació del calendari interreligiós es farà aquest dimecres de manera virtual, amb un vídeo amb la participació de persones de diferents religions de Lloret de Mar.

https://twitter.com/Lloret_de_Mar/status/1356920908917714945?s=20

El vídeo es penjarà avui en les xarxes socials de l’Ajuntament, mentre que el calendari interreligiós es pot consultar de forma virtual – i això és una novetat- des del web de l’Ajuntament, o es pot demanar en format paper a les dependències municipals.

El calendari interreligiós de Lloret s’edita des de fa sis anys i en el seu moment va ser el primer de tot Catalunya en l’àmbit local.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.