Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
La seu del SOM, a la masia de Can Saragossa.

Es presenta l’oferta formativa del SOM per al primer semestre del 2021

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada i també per qui està amb un ERTO.

La seu del SOM, a la masia de Can Saragossa.

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

El Servei d’Ocupació Municipal presenta l’oferta formativa del primer semestre del 2021. Tots els cursos són gratuïts, amb places limitades, i s’adrecen a persones residents a Lloret de Mar que busquin feina i que vulguin millorar les seves competències i coneixements en el món laboral.

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada però també per qui està amb un ERTO.

L’oferta del SOM del primer semestre del 2021.

L’oferta és molt àmplia, des de cursos de formació contínua a tallers de recerca de feina i aula de competències. A més, també hi ha disponibles cursos d’anglès i francès relacionats amb l’atenció al client i sessions d’informàtica de diferents nivells.

Les preinscripcions s’obren el pròxim 1 de febrer i es poden realitzar en línia, través del web de l’Ajuntament, a la secció de Promoció Econòmica. A més, també es poden fer de manera presencial, però cal demanar cita prèvia.

Les places pels cursos són limitades i s’adjudiquen per ordre de preinscripció. Cada persona pot inscriure’s en un màxim de dos cursos. Podeu consultar tota l’oferta al web lloret.cat.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.