Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Els pacients rebent la visita de familiars (CSMS)

Es reprenen les visites al Sociosanitari amb els pacients que no tenen la Covid-19

Recordem que, després del cribratge que es va realitzar dies enrere, el centre es manté sectoritzat per poder atendre en un únic espai les nou persones que van sortir positives.

Els pacients rebent la visita de familiars (CSMS)

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Concert a la carta, amb Lluís Gavaldà, al Teatre de Lloret

Acompanyat de Joan-Pau Chaves, oferiran un concert acústic, adaptat a la nova situació que ha provocat la Covid19, amb la peculiaritat que el públic demana les cançons del repertori.

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret recupera les visites als pacients i residents que no estan afectats per la Covid-19. Recordem que, després del cribratge que es va realitzar dies enrere, el centre es manté sectoritzat per poder atendre en un únic espai les nou persones que van sortir positives.

En concret, són els residents de la tercera planta els que de moment continuen sense rebre visites. Pel que fa als de la primera i la segona, ja han pogut tornar a reunir-se amb els seus familiars, segons ha explicat Ester Garcia, coordinadora assistencial i cap d’infermeria de l’Hospital Sociosanitari i la Residència Asil Nicolau Font.

Des del centre se segueixen tot una sèrie de mesures i protocols en les visites. Tots els familiars passen un test d’antígens i se’ls hi fa una enquesta per comprovar que no tenen simptomatologia compatible amb el coronavirus ni han estat en contacte amb algun positiu. Aquestes visites es realitzen de manera setmanal, en l’anomenat hospital de dia, a la planta baixa, i sempre mantenint la distància de seguretat.

Recordem que la setmana passada es va posar la segona dosi de la vacuna de Pfizer contra el coronavirus a 105 persones, entre pacients, residents i professionals de l’Hospital Sociosanitari i la Residència Asil Nicolau Font. A més, es van posar les primeres injeccions a quatre pacients i catorze professionals que encara no l’havien rebut. Pel que fa als nou pacients positius en coronavirus, se’ls administrarà la vacuna quan s’hagin recuperat.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.