Dissabte, 23 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar
L'autor amb el llibre (Domingo Tenorio)

‘Escritos al alba’, el primer llibre de poesia del lloretenc Domingo Tenorio

L’autor parla de les relacions amoroses i, especialment d’aquella persona a la qual tots, en algun moment de la vida, hem estimat en secret.

L'autor amb el llibre (Domingo Tenorio)

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

El lloretenc Domingo Tenorio ha publicat el seu primer llibre. Es tracta d’un recull de 115 poemes que es titula Escritos al alba (Las cartas que nunca te envié).

Ell mateix explica que és una obra plena de sentiments ocults, il·lusió i esperança. L’autor parla de les relacions amoroses i, especialment d’aquella persona a la qual tots, en algun moment de la vida, hem estimat en secret.

El llibre de Domingo Tenorio (Facebook)
El llibre de Domingo Tenorio (Facebook)

Els poemes d’aquest recull els ha escrit al llarg d’un any, sempre basant-se en experiències personals. Tota la vida li ha agradat molt escriure i ara, gràcies a l’impuls que li ha donat la seva dona, s’ha animat a publicar el seu primer llibre.

Domingo Tenorio ja té a punt un nou llibre, que serà un recull de relats de la vida quotidiana. Tot i així, de moment només té a la venda Escritos al alba. (Las cartas que nunca te envié), que es pot comprar contactant amb ell mateix o a través de la plataforma Amazon.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.