Diumenge, 7 març 2021
9.3 C
Lloret de Mar
Les noves pistes de tennis i pàdel

Facilitar i promoure la pràctica esportiva és un dels principals reptes de l’àrea d’Esports

La regidora d'Esports, Ana García-Castany, valora de manera positiva les opcions que hi ha a la vila.

Les noves pistes de tennis i pàdel

Darreres Notícies

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Adrià Calaf, de l’escola Àngels Alemany, és el guanyador del concurs d’Aqualia

El certamen té per objectiu mostrar el cicle de l’aigua i conscienciar sobre la importància de fer-ne un ús sostenible.

Tres detinguts per cultivar 516 plantes de marihuana en una casa de Lloret de Mar i punxar la llum

Els Mossos d'Esquadra van descobrir la plantació gràcies a la col·laboració ciutadana.

Facilitar i promoure la pràctica esportiva entre els lloretencs, especialment en les persones grans i els més joves. Aquest és un dels principals reptes que es marca l’àrea d’Esports pels pròxims anys i que considera bàsic per a una ciutat com Lloret de Mar.

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, valora de manera positiva les opcions que hi ha a la vila i considera que és molt important la pràctica esportiva, especialment en la població més jove, per l’adquisició de valors.

Lloret afronta l’inici de les temporades de molts clubs i associacions. Abans, durant el primer semestre d’aquest 2019, la destinació va rebre més de 40.000 persones. Són unes dades similars a les que es presenten cada any. En concret, per la destinació van passar, de gener a juny del 2019, uns 25.000 esportistes amb 16.000 acompanyants.

Pel que fa als esdeveniments, durant aquest primer semestre se’n van realitzar 273, la majoria estades. La modalitat més practicada va ser el futbol, amb tornejos de renom com el MIC. Enguany, aquesta competició ha generat molta expectació per l’ús del videoarbitratge. Tot i que encara és aviat per saber-ho, la regidora espera que es pugui repetir l’experiència en la pròxima edició.

Però la novetat més destacada de la nova temporada esportiva és la posada en marxa de les pistes de pàdel i tennis. Ana García-Castany es mostra satisfeta pel funcionament i destaca el treball que du a terme el Club Tennis Lloret en aquestes instal·lacions.

Lloret de Mar compta amb un ampli ventall pel que fa a l’oferta esportiva i a les modalitats que s’hi practiquen. Aquest curs hi ha més d’una trentena d’associacions i entitats. Recordem que Lloret de Mar està certificada com a Destinació de Turisme Esportiu en les modalitats de futbol, atletisme, ciclisme, natació i esports col·lectius.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.