Divendres, 22 gener 2021
9.7 C
Lloret de Mar
Alumnes en un menjador escolar.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.

Alumnes en un menjador escolar.

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Força Lloret demana a l’equip de govern (Junts, ERC i no adscrits) la retroactivitat en el pagament de les beques menjador. El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.

Fins a aquest curs, les famílies havien de presentar la documentació al Consell Comarcal per ser beneficiaries de les beques menjador. Ara, en canvi, han hagut de presentar per duplicat la documentació necessària al consistori. La portaveu del partit, Lluïsa Baltrons, assenyala que la beca menjador de l’Ajuntament de Lloret arribava 15 dies més tard, mentre que la del Consell Comarcal s’iniciava des del primer dia de curs.

Des de Força Lloret critiquen que les famílies no rebran l’ajuda fins al mes de febrer i tan sols podran gaudir-la quatre mesos i mig. Consideren que la convocatòria es va fer massa tard. En aquest sentit, demanen que s’apliqui la retroactivitat en el pagament de les beques menjador.

Les beques menjador s’adrecen a alumnes de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària de famílies amb dificultatseconòmiques. La partida pressupostària reservada pels ajuts és de 135.000 euros, segons Força Lloret, a través d’un comunicat.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".