Dijous, 21 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
Una clienta comprant a Greta Concept Store

Força Lloret proposa la creació d’una plataforma online per ajudar el comerç local

La formació presenta una moció en aquesta línia i també una altra per instar la Generalitat perquè elabori un pla per garantir la conciliació laboral.

Una clienta comprant a Greta Concept Store

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Força Lloret demana la creació i gestió d’una plataforma online per al comerç local de Lloret de Mar. Segons la portaveu, Lluïsa Baltrons, diferents associacions han demanat a l’Ajuntament la implementació de mesures urgents per fer front a l’impacte de la Covid-19 i poder mitigar les seves conseqüències econòmiques més immediates.

Arran d’aquesta crisi, són desenes els comerços que han hagut d’abaixar la seva persiana per sempre i, a més, la situació ha accelerat la crisi del comerç local provocada per internet.

Davant de tot plegat, la proposta de Força Lloret és que l’Ajuntament impulsi una campanya que treballi per a l’economia local i es creï una plataforma online per als comerços de la vila. Una iniciativa que, segons Força Lloret, hauria de tirar-se endavant de la mà de l’Associació de Comerciants

La proposta es debatrà al ple de dilluns vinent, ja que Força Lloret l’ha presentada en forma de moció.

A més, el grup municipal també presenta una moció per fer efectiva la conciliació laboral i reduir la desigualtat salarial de gènere a causa de la situació provocada per la crisi de la Covid-19.

La formació assegura que la tornada a la normalitat suposa un problema de conciliació i la perspectiva en els propers mesos no és gens esperançadora. En aquest context, les mares són el col·lectiu més afectat.

A més, també cal tenir en compte que hi ha moltes famílies que han de recolzar-se en les persones grans de la família per poder subsistir, malgrat que aquest col·lectiu sigui un dels més vulnerables per a la pandèmia.

Davant de tot plegat, la moció de Força Lloret pretén que l’Ajuntament insti la Generalitat a la redacció d’un pla específic i urgent amb accions i mesures concretes per a la conciliació dels treballadors i treballadores amb fills o amb tasques de cura.

El ple de dilluns vinent se celebrarà de manera telemàtica i es podrà seguir en directe a través de la pàgina web i el Facebook Live de la ràdio.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".